Menu
 

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για το χωρισμό του George Clooney και της Elisabetta Canalis, αν και η είδηση μετρά μόνο λίγες βδομάδες.Οι εκδοχές για το τι έφταιξε και «ράγισε το γυαλί» είναι πολλές: Ο George Clooney δεν ήθελε να παντρευτεί, η Canalis κουράστηκε, ο Clooney είναι ομοφυλόφιλος και η σχέση επικοινωνιακό τρικ.
Τα πράγματα έρχεται να βάλει στη θέση τους όχι κάποιος από τους δυο, αλλά ο στενός φίλος του ηθοποιού, Manuele Malenotti. Ο Malenotti αποκαλύπτει ότι ο μόνος λόγος που το ζευγάρι δεν είναι πιο μαζί ήταν γιατί ο ηθοποιός δεν ήθελε ούτε παντρειά, ούτε παιδιά, ενώ αντίθετα η Canalis είχε αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό. «Ο George έχει αποφασίσει να μην παντρευτεί ξανά και να μην κάνει παιδιά και δεν σκοπεύει να αλλάξει μυαλά», λέει στη συνέντευξή του ο φίλος του.
Μάλιστα, ο Malenotti ήταν αυτός που τους γνώρισε και τους έφερε κοντά και διαβεβαιώνει ότι οι φήμες περί ομοφυλοφιλίας δεν ισχύουν. «Τον ξέρω 10 χρόνια, έχω περάσει χρόνο μαζί του και πολλές γυναίκες έχουν περάσει από την ζωή του. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με τη ζωή, και οι άντρες περνούν κρίση ταυτότητας αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως ο Τζορτζ δεν είναι ομοφυλόφιλος», τονίζει διαψεύδοντας ότι η σχέση ήταν επικοινωνιακό κόλπο του George Clooney.
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

 
Top