Menu
 

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν Eidur Gudjohnsen δεν κάνει βήμα χωρίς τον πατέρα του Άρνορ. Μέντορας, είδωλο και μάντζερ του ο... μεγάλος Γκούντγιονσεν έχει πάντα ένα σημαντικό «κομμάτι» στις αποφάσεις του γιού του. Έτσι έγινε και στην περίπτωση της ΑΕΚ. Ο Έιντουρ συζήτησε με τον πατέρα του και αποφάσισαν από κοινού πως η Ένωση ήταν η καλύτερη προοπτική. Το aek365.gr μίλησε με τον πατέρα του σούπερ-σταρ ο οποίος μας μίλησε για τις σκέψεις του γιού του και την ανυπομονησία του να έρθει στην Ελλάδα.



«Ο γιός μου λέει συνεχώς "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που πάω στην ΑΕΚ. Αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου! Εχω πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο. Ηταν η καλύτερη επιλογή!"» ήταν τα πρώτα λόγια του Άρνορ Γκρέταρσον που τόνισε πως ο Έιντουρ δεν βλέπει την ώρα να έρθει στην Αθήνα: «Ο Εϊντουν έμαθε για την... τρέλα του κόσμου της ΑΕΚ και πως αύριο το αεροδρόμιο της Αθήνας θα πλημμυρίσει από κόσμο και δεν βλέπει την ώρα να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει. Ερχόμαστε στην Αθήνα για να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή. Συμφωνήσαμε για δύο χρόνια».

Αναφορικά με τους στόχους του Γκούντγιονσεν ο πατέρας του ξεκαθάρισε πως είναι η κατάκτηση τίτλων, νίκες στα ντέρμπι και μια καλή πορεία στην Ευρώπη: «Στόχος του Εϊντουρ είναι να κερδίσει όλα τα τρόπαια με την ΑΕΚ, πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πραγματοποιήσει ικανοποιητική πορεία στην Ευρώπη. Ξέρει την αντιπαλότητα που υπάρχει με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βγει η ΑΕΚ νικήτρια από τις μεταξύ τους εμφανίσεις».
Ο Άρνορ Γκούντγιονσεν μας μίλησε και για τη συμβολή του Άρναρ Γκρέταρσον στην υλοποίηση της μεγάλης μεταγραφής αλλά και τη φιλική σχέση που διατηρούν με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ: «Ομολογώ πως ήταν πολύ σημαντική η συμβολή του κυρίου Γκρέταρσον στην πραγματοποίηση της μεταγραφής. Ο γιός μου γνωριζόταν από παλιά με τον Γκρέταρσον και οι συνομιλίες που είχαν επηρέασαν τον Εϊντ στην απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ. Επίσης, γνωρίσαμε και τον πρόεδρο της ΑΕΚ, τον κύριο Αδαμίδη, ο οποίος μας έδειξε πόσο πολύ ήθελε τον Εϊντ στην ομάδα του. Είναι συμπαθέστατος και χαίρομαι ιδιαιτέρως που θα συνεργαστούμε».
VIDEO
Του Δημήτρη Ανδρικόπουλου aek365.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top