Menu
 


Sara Leal είναι το όνομα της πέτρας του σκανδάλου. Πρόκειται για την 23χρονη γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται πως ο Ashton Kutcher, παραμονή της επετείου γάμου του με την Demi Moore, είχε σεξουαλική επαφή μαζί της, αφήνοντας μόνη την 48χρονη σύζυγο του. Όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, Demi Moore και Ashton Kutcher στις 24 Σεπτεμβρίου θα γιόρταζαν 6 χρόνια έγγαμου βίου. Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου ωστόσο, ο 33χρονος ηθοποιός εθεάθη στο San Diego, να τα πίνει με την 23χρονη Sara. Το τι επακολούθησε, το μαρτύρησε η ίδια, η οποία έκανε λόγο για μια… «καυτή» νύχτα μεταξύ τους! Ζήτησε μάλιστα και το ποσό των 160.000 δολαρίων από τα ξένα tabloids, προκειμένου να τους τα διηγηθεί ΟΛΑ με λεπτομέρειες.
Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η νεαρά, ο σωματοφύλακας του ηθοποιού λίγο πριν μπει στο δωμάτιο μαζί του της πήρε το κινητό της, ενώ ο Kutcher την ενημέρωσε πως με την Demi Moore έχουν χωρίσει οριστικά, αλλά ο κόσμος δεν το γνωρίζει ακόμα.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι φήμες περί απιστίας του 33χρονου ηθοποιού κάνουν το γύρο του κόσμου. Ο πρωταγωνιστής των «Two and a Half Men», έχει αποδειχτεί πολύ… άτακτος και φαίνεται πως έχει κάνει «τάρανδο» την Demi Moore η οποία δεν άντεξε άλλο απιστία!
Αξιοσημείωτο είναι πάντως, πως όση ώρα ο Kutcher την απατούσε, η Demi Moore βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της νέας της ταινίας, και tweetαρε ένα ρητό του έλληνα φιλόσοφου Επίκτητου:
«Όταν ένας άντρας σε προσβάλει με τις πράξεις του, στρέψου προς τον εαυτό σου και σκέψου ποια είναι τα δικά σου λάθη και που έχεις αποτύχει να ανταποκριθείς, έτσι θα σου φύγει ο θυμός».
gossip

Δημοσίευση σχολίου

 
Top