Menu
 

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης Τζίγγερ έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα Sportday και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, με αφορμή συνεχόμενα δημοσιεύματα του τελευταίου, σχετικά με ενδιαφέρον Αράβων επενδυτών για τις μετοχές του Παναθηναϊκού, ζητώντας, είτε να παραδεχθούν ότι δεν υπάρχει θέμα, είτε να δημοσιεύσουν τα... περίφημα e-mail, που φανερώνουν τις επαφές που υπάρχουν!

Εδώ και λίγες μέρες ο Αντώνης Καρπετόπουλος, αρχικά μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού NovaΣΠΟΡ FM, και εν συνεχεία δια μέσω της Sportday, ανέφερε πως υπάρχουν επαφές ανάμεσα σε Αραβες επενδυτές και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Τριφυλλιού, κάτι που η πλευρά του δεύτερου διέψευσε κατηγορηματικά.

Παρά τις διαψεύσεις του Τζίγκερ, ο δημοσιογράφος εξακολουθεί να υποστηρίζει πως έχει στη διάθεση του e-mail που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να στείλει εξώδικο στον ίδιο και στην εφημερίδα, απαιτώντας είτε να παραδεχτούν ότι δεν υπάρχει θέμα, είτε να δημοσιεύσουν τα e-mail...

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=104736#ixzz1XP7PoS5a

Δημοσίευση σχολίου

 
Top