Menu
 

Το "Ρώτα την αγάπη" που θα προβάλλεται καθημερινά, είναι παραγωγής 2011 και εκτυλίσσεται στην Καππαδοκία με το μοναδικό φυσικό τοπίο και περιλαμβάνει πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Προβάλλεται ακόμη στην Τουρκία και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.
Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μουράτ Ουναλμίς (Γιουσούφ), Μπιρτσέ Ακαλάι (Χάβα), Σελέν Σοϊντέρ (Τοπράκ), Ισίλ Γιουτζεσόι (Χαμιγιέτ), Κανμπολάτ Γκιορκέμ Αρσλάν (Μεχμέτ).
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται η εύπορη οικογένεια Χαντζίογλου στην οποία ανήκουν μεγάλες εκτάσεις στην Καππαδοκία. Ο Γιουσούφ είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας και είναι επιφορτισμένος με τη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης. Η ζωή του αλλάζει όταν μαθαίνει ότι έχει ένα παιδί ενώ παράλληλα η μητέρα του παιδιού πεθαίνει. Η μητέρα του Γιουσούφ, Χαμιγιέτ, αναζητά μια παραμάνα για το μωρό. Βρίσκει την Τοπράκ της οποίας το μωρό έχει μόλις πεθάνει, κι έτσι αποτελεί την ιδανική υποψήφια. Παρά τις επιφυλάξεις της, η Τοπράκ αποδέχεται τη θέση και μετακομίζει στο σπίτι των Χαντζίογλου μαζί με την αδερφή της, Χάβα. Η Χάβα θαμπώνεται από τον πλούτο της οικογένειας και προσπαθεί να σαγηνεύσει τον Γιουσούφ, εμπλέκοντας συχνά την αδελφή της στις μηχανορραφίες της.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top