Menu
 

ROTA THN AGAPH-YER GOK ASK-ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
Μετα το επιτυχημενο ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ νεα τούρκικη σειρά στον ALPHA, Ρώτα την Αγάπη Yer Gök Aşk , VIDEO η οποια εκτυλίσσεται στην Καππαδοκία με το μοναδικό φυσικό τοπίο και περιλαμβάνει πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Η σειρά προβάλλεται ακόμη στην Τουρκία και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται η εύπορη οικογένεια Χαντζιόγλου στην οποία ανήκουν μεγάλες εκτάσεις στην Καππαδοκία. Ο Γιουσούφ είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας και είναι επιφορτισμένος με τη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης. Η ζωή του αλλάζει όταν μαθαίνει ότι έχει ένα παιδί, ενώ παράλληλα η μητέρα του παιδιού πεθαίνει.
Η μητέρα του Γιουσούφ, Χαμιγιέτ, αναζητά μια παραμάνα για το μωρό. Βρίσκει την Τοπράκ της οποίας το μωρό έχει μόλις πεθάνει, κι έτσι αποτελεί την ιδανική υποψήφια. Παρά τις επιφυλάξεις της, η Τοπράκ αποδέχεται τη θέση και μετακομίζει στο σπίτι των Χαντζιόγλου μαζί με την αδερφή της, Χαβά.
Η Χαβά θαμπώνεται από τον πλούτο της οικογένειας και προσπαθεί να σαγηνεύσει τον Γιουσούφ, εμπλέκοντας συχνά την αδελφή της στις μηχανορραφίες της. Θα καταφέρει η Χαβά τον στόχο της; Θα ανακαλύψει ο Γιουσούφ τις αληθινές της προθέσεις; Πώς θα αντιδράσει η Τοπράκ όταν μάθει τα σχέδια της αδελφής της;
Πρωταγωνιστούν οι Μουράτ Ουναλμίς (Γιουσούφ), Μπιρτσέ Ακαλάι (Χαβά), Σελέν Σοϊντέρ (Τοπράκ), Ισίλ Γιουτζεσόι (Χαμιγιέτ), Κανμπολάτ Γκιορκέμ Αρσλάν (Μεχμέτ)
Murat Ünalmış-Birce Akalay
Tuvana Türkay-Kanbolat Görkem Arslan
Emir Benderlioğlu-İpek Erdem
Işıl Yücesoy-Erman Okay
Ulvi Alacakaptan-Ayşegül Günay
Levend Yılmaz-Firdevs Vüdül
Selma Kutluğ-Yılmaz Calayır
ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ-YER GOK ASK EPISODES

Δημοσίευση σχολίου

 
Top