Menu
 

Η Τζίνα Αλιμόνου-Tzina aloimonou μίλησε για την επιστροφή της στο θέατρο, εξηγώντας πως, παρά τις όμορφες στιγμές που της χαρίζει η τρίχρονη σήμερα κόρη της, νιώθει την ανάγκη να εργαστεί και να αισθανθεί δημιουργική, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί.

«Όλοι έχουν την ανάγκη να εργαστούν, να εκφράζονται, να διοχετεύουν την ενέργειά τους και να παράγουν» εξήγησε στη Real Life η ηθοποιός, που θα ανέβει και πάλι στο θεατρικό σανίδι με το έργο του Alfred Gehri «Έκτο Πάτωμα».

«Έκανα ένα σύντομο διάλειμμα με πον - πον, ροζ καλτσάκια και ζιπουνάκια, μακριά από τους απαιτητικούς κι έντονους ρυθμούς της δουλειάς» πρόσθεσε.

Νιώθει όμως γεμάτη με τη ζωή της; «Νιώθω χαρούμενη για την έκβαση της ζωής μου έως τώρα, αλλά δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» απάντησε η ίδια, ενώ σχετικά με τις πόρτες που της έχει ανοίξει η ομορφιά της στην μέχρι τώρα πορεία της εξήγησε: «Η πρώτη πόρτα μπορεί να σου ανοίξει λόγω της ομορφιάς ή της γοητείας, οι υπόλοιπες θα σου ανοιχτούν βάσει του τι έκανες στο προηγούμενο δωμάτιο».

Τέλος, δήλωσε πως θα ήθελε ακόμη ένα παιδί, ενώ σχετικά με το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου σχολίασε: «Να μπαίνεις στη θέση του συντρόφου σου και να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις ένα βήμα πίσω, για να κάνετε αργότερα μαζί δύο βήματα μπροστά».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top