Menu
 

Τι κοινό έχουν Έλενα Παπαρίζου και Ναταλία Δραγούμη; Γνωρίζουν και οι δυο τον ίδιο άνδρα!Για τον Ανδρέα Καψάλη μιλάμε φυσικά, τον νυν σύντροφο της Έλενας Παπαρίζου, ο οποίος στο παρελθόν, πολλάααα χρόνια πριν, συνήθιζε να περνά τα εφηβικά του καλοκαίρια στην Αίγινα, με τη Ναταλία Δραγούμη.
Βλέπετε, ο 42χρονος πολιτικός μηχανικός, κατάγεται από την Αίγινα, ενώ η οικογένεια του, διαθέτει ένα υπέροχο εξοχικό στην περιοχή Λιβάδι, όπως επίσης και το Πολιτιστικό ίδρυμα, «Ανδρέα Δ. Καψάλη».
Ο νυν σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, λατρεύει το νησί, και το επισκέπτεται πολύ συχνά, όπως διαβάζουμε στη «Real Life».
Για τη γνωριμία της με τον Ανδρέα Καψάλη, είχε μιλήσει και η Ναταλία Δραγούμη πριν λίγες ημέρες, στην εκπομπή «Fthis TV», λέγοντας πως είναι ο άνδρας που «θα ήθελαν οι μαμάδες να έχει σχέση η κόρη τους».
Πρόσθεσε ακόμα, πως κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, έκανε πολύ καλή παρέα με τον Ανδρέα Καψάλη, αλλά με τον καιρό έχασαν την επικοινωνία τους.
«Είναι πολύ καλό, γλυκό και όμορφο παιδί. Κάναμε πολύ παρέα όταν ήμασταν έφηβοι, ήταν πολύ καλός στη παρέα και πάνω από όλα κύριος. Είναι από τα αγόρια που θα ήθελε μια μαμά να έχει σχέση η κόρη τους».
Τέλος, έδωσε και τη συμβουλή της στην Έλενα Παπαρίζου, λέγοντας:
«Έλενα είναι καλό παιδί, να συνεχίσεις μαζί του, τον ξέρουμε».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top