Menu
 

Δέκα από τα δώδεκα ζώδια είναι παρόντα στο φετινό Dancing, με τον Τοξότη και τον Αιγόκερω να... λάμπουν διά της απουσίας τους!

DANCING WITH THE STARS DWTS 3
Κριός: Κέλλυ Κελεκίδου

Ταύρος: Νικολέττα Ράλλη

Δίδυμοι: Βάσια Τριφύλλη, Γιάννης Αϊβάζης, Νίκος Αναδιώτης

Καρκίνος: Μαριάντα Πιερίδη

Λέων: Λάουρα Νάργες

Παρθένος: Σπύρος Σούλης, Ηλίας Βρεττός

Ζυγός: Ντορέττα Παπαδημητρίου

Σκορπιός: Γιώργος Τσαλίκης

Υδροχόος: Έλενα Παπαβασιλείου

Ιχθύες: Βάνα Μπάρμπα, Κώστας Κρομμύδας

Μια πρώτη εκτίμηση φέρει τους τρεις Διδύμους ως φαβορί, ελέω Δία που βρίσκεται στο ζώδιο, ωστόσο αυτό δεν συνιστά κατ' ανάγκη πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, αφού είναι πολλά ακόμη εκείνα που μπορεί να μετρήσουν στους γενέθλιους χάρτες των 14 αστέρων. Απλά οι Δίδυμοι έχουν ένα προβάδισμα, με τους Παρθένους και τους Ιχθύες να ακολουθούν.

Όσον αφορά τον Κρόνο, που έχει αποδείξει πως κι αυτός μπορεί να χρίσει έναν νικητή, δικαιώνοντας την σκληρή προσπάθεια του, έχει κάτω από την επιρροή του τους τέσσερις εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων, δηλαδή την Νικολέττα Ράλλη, την Λάουρα Νάργες, τον Γιώργο Τσαλίκη και την Έλενα Παπαβασιλείου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αρχική κατάταξη των διαγωνιζομένων στο Love and Hate, τη διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv-gr, για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της showbiz.

Εδώ, στην εκκίνηση η Έλενα Παπαβασιλείου είναι πρώτη με διαφορά στις θετικές ψήφους, με δεύτερη τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ στον αντίποδα η Βάνα Μπάρμπα είναι η πρώτη από το τέλος, με τον Νίκο Αναδιώτη να την... συναγωνίζεται επάξια!

Και βέβαια, να δούμε πως θα εξελιχθεί η μάχη της δημοφιλίας, ύστερα από τα... σκέρτσα αλλά και τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων με τους χορευτές παρτενέρ τους...

astrology-gr dancing-with-the-stars-ta-zodia-ton-asteron

Δημοσίευση σχολίου

 
Top