Menu
 

Γυναίκα που είναι από τη Μυτιλήνη αναζητά θύματα μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας και αρχικά αφού προσεγγίσει τον άνδρα τον οποίο προφασίζεται ότι ερωτεύτηκε από τις φωτογραφίες του ζητά να της στείλει μέσα από μήνυμα κωδικό με κάρτα κινητής τηλεφωνίας για να του μιλήσει.

Μόλις πάρει την κάρτα και βεβαιωθεί ότι το θύμα έχει τσιμπήσει αρχίζει το παραμύθιασμα. Έρωτες γλύκες πάθος ώσπου έρχεται η κατάλληλη ώρα. "Μπορείς να μου στείλεις κάποια χρήματα να βγάλω αεροπορικά εισιτήρια να έρθω να σε δω;"

Το θύμα ανταποκρίνεται και στέλνει τα χρήματα...

Φυσικά περιμένει να δει το μεγάλο έρωτά του...Ένα μήνυμα που λαμβάνει όμως από το διαδίκτυο από τη γυναίκα της ζωής του τον ενημερώνει ότι είναι παντρεμένη και ότι ο άντρας της τα έμαθε όλα !!!

Φυσικά ο μεγάλος εραστής αναγκάζεται να κάνει το κορόϊδο !!!

Έτσι η γυναίκα αράχνη εξακολουθεί να του πουλάει φύκια και μεταξωτές κορδέλες και τα 50ευρα να πηγαινοέρχονται σαν τα λεωφορεία της γραμμής.

Δυστυχώς όμως γι αυτήν συνέπεσε να καψουρέψει ταυτόχρονα δύο άνδρες οι οποίοι είναι φίλοι και ο ένας εκ των δύο εξομολογήθηκε τον έρωτα της ζωής του στον άλλον με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν ότι και οι δύο είχαν στείλει στην ίδια γυναίκα χρήματα για το ταξίδι της συνάντησής τους το οποίο όπως καταλαβαίνετε δεν έγινε ποτέ.

Ο ένας εκ των δύο φίλων έχει όπως υποστηρίζει ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της γυναίκας – αράχνης και προσπαθεί μέσω ηλεκτρονικών μέσων να εξασφαλίσει και τα πειστήρια για να την οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Οι πληροφορίες λένε ότι είναι γυναίκα στρατιωτικού κάποιας ηλικίας που όμως στο προφίλ της στον κοινωνικό ιστότοπο χρησιμοποιεί φωτογραφίες νεαρής κοπέλας που προφανώς έχει αποκομίσει από ιστοσελίδα πορνό.

Read more newsbomb-gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top