Menu
 


​Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα
ΚΡΙΟΣ: Βεβιασμένες ή σπασμωδικές κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν, αλλά αντιθέτως θα σας πληγώσουν, αφού η απογοήτευση που θα νιώσετε θα σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να αποχωρήσετε από μια σχέση και να διεκδικήσετε κάποιο νέο πρόσωπο, γιατί δεν μπορείτε ακόμα να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Οσοι είστε αδέσμευτοι η αδρεναλίνη σας θα ρέει, το σεξαπίλ σας θα αγγίζει τα ύψη και η ερωτική σας διάθεση θα είναι στο κόκκινο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε από το να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αναλώνεστε μόνοι σας σε υπαρξιακά προβλήματα, να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον σύντροφό σας, χωρίς να κρατάτε επικριτική στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με ρεαλιστική αντιμετώπιση και αποφορτισμένοι συναισθηματικά, θα βρείτε κατανόηση στα συναισθήματά σας και ακόμα και αν τελικά καταλήξετε σε χωρισμό, θα είναι μια συνειδητοποιημένη απόφαση που θα μειώσει τον πόνο σας.

ΛΕΩΝ: Αναθερμάνετε τη σχέση σας, περιορίστε την κτητικότητά σας και όχι μόνο, αφού μαζί με αυτή θα πρέπει να περιορίσετε και την τάση σας για απιστίες. Γεφυρώστε διαφορές που έχουν προκύψει με άτομα που φλερτάρετε και φέρτε πάλι στη ζωή σας τη γαλήνη, την ηρεμία και την αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας. Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά. Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι αγώνας δρόμου και κάπου εκεί ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ό,τι σας είναι άχρηστο. Σχεδιάστε από σήμερα που και με ποιους θα περάσετε την αυριανή μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μη βγείτε χαμένοι, διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν. Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες, αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή. Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν. Πρέπει να κάνετε κάτι, αν είναι πολλά αυτά που δεν σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Για να ζωντανέψει η ερωτική σας διάθεση χρειάζεται περισσότερη δράση.

ΙΧΘΥΕΣ: Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά. Ακόμα και αν δεν το θέλετε, θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top