Menu
 


​Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 15-16-17-18

Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από τον Όρκο Σιωπής

Επεισόδιο 15
Τρίτη 4/11

Συναισθηματική αναταραχή προκαλεί η επίσκεψη της Ηλέκτρας στο σπίτι του Άρη και αυτό δίνει τροφή για σχόλια.
Η Μαρίνα τα ξαναβρίσκει με την Αλεξάνδρα και ο Έκτορας ενημερώνει τον Πέτρο για το λαβράκι που τσίμπησε. Νέα δεδομένα θα δημιουργήσει η  γνωριμία του Πέτρου με τον Γιώργο στη δεξίωση του Νώντα,
Μια μεγάλη ανησυχία θα δημιουργηθεί από την συζήτηση της  Αλεξάνδρα με την Στέλλα....

Επεισόδιο 16
Τετάρτη 5/11

Μετά από πολλά χρόνια θα συναντηθούν ο Πέτρος και ο Μενέλαος και θα ανανεώνουν τους όρκους σιωπής που τους δένουν, αλλά ς ο Πέτρος δεν φαίνεται να πείθεται από τις καλές προθέσεις του Μενέλαου. Κάθε επαφή από το παρελθόν  ζητάει από τον Στάθη η Ηλέκτρα και του αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένη.
Ο Άρης παίρνει την απόφαση να σταματήσει να ασχολείται με το παρελθόν. Σε ένα οίκο ευγηρίας επισκέπτεται έναν άνδρα η Αλεξάνδρα όπου την βλέπει η Μαρίνα κι απαιτεί εξηγήσεις. Τα κρυφά ραντεβουδάκια συνεχίζουν η Στέλλα με τον Άγγελο κι ο Τόνυ αναλαμβάνει δράση για να τους χωρίσει. Το σχέδιο εξόντωσης του Φιλίππου βάζει σε εφαρμογή.

Απογοητεύεται από την συμπεριφορά του Εκτορα η Ελένη και τρέχει να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Άρη. Η Δάφνη ειδοποιεί τον Έκτορα ότι ο Αντώνης θέλει να φύγει από την καμπάνια. Ο Γιώργος, είναι έξω φρενών από τη συμπεριφορά του Νώντα, πλευρίζει τον Πέτρο.
Η Νίκη λέει  στην Ηλέκτρα να δουλέψει για εκείνη. Μια τρομερή αποκάλυψη κάνει η  Αλεξάνδρα στη Μαρίνα....

Επεισόδιο 17
Πέμπτη 6/11

Επειδή τα πράγματα με τον Φιλίππου δεν εξελίσσονται όπως περίμεναν ο Τόνυ θα αναλάβει να τελειώσει τη δουλειά.
Η Ελένη είναι ανάμεσα στον Έκτορα και τον Άρη, που αυτός συνεχίζει να νοσταλγεί την Ηλέκτρα.
Την καταστροφή προσπαθεί να γλιτώσει ο  Γιώργος, ενώ ο Νώντας είναι ανήσυχος και πλευρίζει τη Νίκη.
 Η Μαρίνα βλέπει την Αλεξάνδρα σε πολύ άσχημη κατάσταση και ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για να κλείσει τους λογαριασμούς του με ένα φάντασμα απ' το παρελθόν…

Επεισόδιο 18
Παρασκευή 7/11

Την Θεοδώρα επισκέπτεται ο Πέτρος και της ξεκαθαρίζει ότι η Σοφία δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια. Ο Μενέλαος στέλνει ένα ανησυχητικό μήνυμα στον Άρη,αλλά δεν μπορεί να τον βρει στο κινητό για να μιλήσουν.
 Από τον Τόνυ και τον Ηλία ανακρίνεται ο Μενέλαος .Η Σάντρα αλλάζει εντελώς εμφάνιση για να ταιριάξει με το πάρτι.
Ο Νώντας μαθαίνει ότι ο Γιώργος ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον Πέτρο. Στο πάρτι με τα παιδιά δεν θα πάει η Στέλλα αφού αρρωσταίνει .
Η Αλεξάνδρα βρίσκει αφορμή και της εξηγεί ότι πρέπει να χωρίσει με τον Άγγελο.

 Ο Στάθης δίνει ένα φάκελο με στοιχεία για τον Άρη στην Ηλέκτρα και της ζητάει να τον βάλει σε θυρίδα. Ο Πέτρος και ο Γιώργος προχωρούν σε συνεργασία.
Την Αλεξάνδρα  πιέζει ο Άρης για απαντήσεις αλλά εκείνη αποφεύγει. Ο Αντώνης αποφασίζει να παραιτηθεί από την προεκλογική καμπάνια.
Όλες οι ζωές των ηρώων θα επηρεαστούν σε αυτή την νύχτα του πάρτι ....

Δημοσίευση σχολίου

 
Top