Menu
 


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 321-322-323 MPROUSKO EPEISODIA BROUSKO.


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 321 MPROUSKO EPEISODIO 321 BROUSKO.
Η Αναστασία κατηγορεί ανοιχτά τη Μελίνα και με στοιχεία.. ότι ήταν κι αυτή στο σχέδιο της αρπαγής της μικρής Στεφανίας, δημιουργώντας μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Αχιλλέα. Ο Μάρκος ρίχνει το φταίξιμο στην Δάφνη για την απιστία του, εξοργίζοντάς την ακόμα περισσότερο και εκείνη τον διώχνει από το σπίτι. Ο Μηνάς βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, αφού η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της. Ενώ η Μελίνα θυμώνει μαζί της, γιατί το θεωρεί άδικο η ίδια να μην μπορεί να κάνει παιδιά και η Βασιλική να μην χαίρεται την εγκυμοσύνη της. Ο Διαμαντής υποδέχεται την οικογένεια της Άννας, προκειμένου συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες και να ορίσουν το συντομότερο ημερομηνία για το γάμο του γάμου Πάτροκλου. Η Δήμητρα πηγαίνει απρόοπτα στο γραφείο των Ματθαίων και χαλά τα σχέδια του Νεκτάριου και της Αντιγόνης. Η Κωνσταντίνα, ο Μανωλιός, ο Μηνάς και η Πανίτσα πιέζουν την Δάφνη να πάει και να ξεμαλλιάσει την γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στη σχέση της με τον Μάρκο. Πριν πάρει την απόφαση της η Δάφνη όμως, η Πανίτσα παίρνει την πρωτοβουλία και επιτίθεται αυτή πρώτη. Η Αγγελική είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν έχουν ακόμα κάποια ενημέρωση για τον Σήφη και την Στεφανία. Η Αλεξάνδρα εξομολογείται στον Αχιλλέα πως ο λόγος που δεν θέλει να συνεχίσουν τις συνεδρίες είναι επειδή έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται και πάλι. Ο Διαμαντής εξηγεί στην Όλγα πώς να καταστρέψει οικονομικά τους Ματθαίους χωρίς να φανεί ίδια.

MPROUSKO EPEISODIO 322 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 322 BROUSKO.
Η Αναστασία κατηγορεί ανοιχτά τη Μελίνα και με στοιχεία ότι ήταν κι αυτή στο σχέδιο της αρπαγής της μικρής Στεφανίας, δημιουργώντας μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Αχιλλέα. Ο Μάρκος ρίχνει το φταίξιμο στην Δάφνη για την απιστία του, εξοργίζοντάς την ακόμα περισσότερο και εκείνη τον διώχνει από το σπίτι. Ο Μηνάς βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, αφού η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της. Ενώ η Μελίνα θυμώνει μαζί της, γιατί το θεωρεί άδικο η ίδια να μην μπορεί να κάνει παιδιά και η Βασιλική να μην χαίρεται την εγκυμοσύνη της. Ο Διαμαντής υποδέχεται την οικογένεια της Άννας, προκειμένου συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες και να ορίσουν το συντομότερο ημερομηνία για το γάμο του γάμου Πάτροκλου. Η Δήμητρα πηγαίνει απρόοπτα στο γραφείο των Ματθαίων και χαλά τα σχέδια του Νεκτάριου και της Αντιγόνης. Η Κωνσταντίνα, ο Μανωλιός, ο Μηνάς και η Πανίτσα πιέζουν την Δάφνη να πάει και να ξεμαλλιάσει την γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στη σχέση της με τον Μάρκο. Πριν πάρει την απόφαση της η Δάφνη όμως, η Πανίτσα παίρνει την πρωτοβουλία και επιτίθεται αυτή πρώτη. Η Αγγελική είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν έχουν ακόμα κάποια ενημέρωση για τον Σήφη και την Στεφανία. Η Αλεξάνδρα εξομολογείται στον Αχιλλέα πως ο λόγος που δεν θέλει να συνεχίσουν τις συνεδρίες είναι επειδή έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται και πάλι. Ο Διαμαντής εξηγεί στην Όλγα πώς να καταστρέψει οικονομικά τους Ματθαίους χωρίς να φανεί ίδια.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 323 MPROUSKO EPEISODIO 323 BROUSKO.
Όλοι ρωτάνε τη Στεφανία για ποιο λόγο την έφερε στην Κρήτη ο φίλος του Σήφη, ο Ορέστης και γιατί ο Σήφης δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Η Μελίνα προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη του Αχιλλέα για το θέμα της παρένθετης μητέρας.Η Δάφνη είναι εξοργισμένη με τη δασκάλα και αποφασίζει να της κάνει μήνυση ενώ το αίσθημα της προδοσίας δεν φεύγει από μέσα της και παραδέχεται στην Πανίτσα και την Κωνσταντίνα ότι υποπτεύεται πλέον όλες τις γυναίκες.Ο Ματθαίος εξομολογείται στην Όλγα πως αγαπάει ακόμη την Αναστασία ενώ ο Χρήστος ζητά από το Διαμαντή να συναντηθούν με την αδερφή του για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Ο Διαμαντής λέει στον Πάτροκλο να προσεγγίσει πιο πολύ την Αναστασία ώστε να τον εμπιστευτεί και να βρουν έτσι τρόπο να απαλλαγούν από τον Παύλο. Στο μεταξύ ο Νεκτάριος ενημερώνει τον Πάτροκλο για την απόφασή του να πάρει διαζύγιο από τη Δήμητρα κάτι που οδηγεί σε άγριο τσακωμό μεταξύ τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top