Menu
 



Ο Άλεξ θα κατηγορήσει τον Σάκη ότι ανάβει φωτιές και απαιτεί πλέον να μην ανακατεύεται στη διαπαιδαγώγηση της Λήδας, ενώ ο Στέφανος βασανίζεται από δυσάρεστες αναμνήσεις. Ο Θεοχάρης βγάζει έντονη ζήλια μόλις μαθαίνει ότι η Τόνια ενθαρρύνει τη Βέρα να δημιουργήσει μια καινούργια σχέση. Η Μαργκώ δεν χάνει την ευκαιρία να βάλει σε υποψίες την Αμαλία ότι ο γάμος της περνάει κρίση. Ο Παύλος παρεξηγείται όταν βλέπει τον Θεοχάρη να τρώει σε μια άλλη ταβέρνα και οι δυο άντρες λογομαχούν. Κι ενώ η συμπεριφορά του Τόνυ, παραξενεύει την Τατιάνα, το σοκ και η ψυχολογική πίεση που 'χει δεχτεί τις τελευταίες ώρες η Άννα την οδηγούν σε λιποθυμικό επεισόδιο. Στο μεταξύ ο Άγγελος, ετοιμάζεται να εμπιστευτεί στον Ορφέα τα πάντα για τον εφιάλτη που περνάει.

Ο Άγγελος αγωνιά μήπως τον συλλάβουν για τον φόνο της Δέσποινας και ο Ορφέας προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η Άννα είναι σε νευρική κατάρρευση, ενώ αρνείται να πει στον Αλέξανδρο τι της συμβαίνει. Η Τατιάνα και ο Γρηγόρης προβληματίζονται για τον τρόπο δράσης του serial killer και στήνουν μια παγίδα… Η Μαργκώ προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Ρίτσαρντ, ο οποίος την αγνοεί. Ο Αλέξανδρος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο όταν μια άστοχη κουβέντα της Ελένης σε συνδυασμό με το σκίτσο του άντρα που βγήκε τρέχοντας από το σπίτι της Δέσποινας, οδηγούν στην σύλληψη του Άγγελου!

Η σύλληψη του Άγγελου με την κατηγορία της δολοφονίας της Δέσποινας, αναστατώνει την οικογένεια Μελά και πιο πολύ την Αφροδίτη, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά του. Από την άλλη, ο Ορφέας συγκλονίζεται από την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η πράξη του και βασανίζεται από φριχτές τύψεις, ενώ η παρόρμησή του να παραδοθεί στην αστυνομία γίνεται όλο και πιο δυνατή. Η ανάκριση του Άγγελου από τον Γρηγόρη και την Τατιάνα, δεν οδηγεί πουθενά, αφού αυτός αρνείται την κατηγορία, αλλά όλα τα στοιχεία συνηγορούν στην ενοχή του. Στο μεταξύ, η Άννα στο Λονδίνο περνάει πολύ δύσκολες ώρες, ειδικά από τη στιγμή που η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Αμάντα. Ο Άλεξ, που βρίσκεται στα Μετέωρα, καταλαβαίνει ότι η Άννα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά αυτή τον πείθει να μην πάει στο Λονδίνο και οι εξελίξεις της σύλληψης του Άγγελου, τον οδηγούν να επιστρέψει αμέσως στην Αίγινα. Παράλληλα, στα Μετέωρα, ο Στέφανος κάνει όλο και περισσότερο παρέα με την Όλγα και τον Σάκη, οι οποίοι ούτε καν υποψιάζονται το μεγάλο μυστικό που κρύβει….

Ο Τόνυ πείθει την Τατιάνα ότι ζήτησε απ' την Άννα να χωρίσουν. Ο Άγγελος, κλεισμένος στο κρατητήριο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι τύψεις οδηγούν τον Ορφέα να χάσει την ψυχραιμία του και να οδηγηθεί σε σπασμωδικές κινήσεις, επικίνδυνες να βγάλουν στο φως τη σκοτεινή του πλευρά. Ο Αλέξανδρος αντιλαμβάνεται την επιθετικότητα της Άννας προς τον Τόνυ, αλλά το εκλαμβάνει ως σπάσιμο νεύρων από πλευράς της. Ο Στέφανος, κάνει το τραπέζι στον Σάκη και στην Όλγα, όπου την φλερτάρει διακριτικά. Η Αμαλία προτείνει στην Τατιάνα να παίξει ένα παιχνίδι που θα ξεσκεπάσει την Μαργκώ και η αστυνόμος συμφωνεί. Προσπαθώντας να ξεπεράσει τον Θεοχάρη, η Βέρα ζητάει απ' την Τόνια να μεσολαβήσει για ένα νέο ραντεβού με τον Μιχάλη… Στο μεταξύ, μετά από την πολυήμερη αδιαφορία του, ο Ρίτσαρντ εμφανίζεται στη Μαργκώ.

Ο Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ μιλάνε για διάφορα θέματα και σιγά σιγά καταλαβαίνουμε πια είναι η πραγματική τους σχέση. Ο Θεοχάρης ζηλεύει απίστευτα με αυτό που άκουσε από τη Βέρα και οι δυο τους μαλώνουν πολύ άσχημα. Ο Ορφέας νιώθει πάρα πολύ άσχημα γι' αυτό που έτυχε στον Άγγελο και κάνει αλλοπρόσαλλα πράγματα. Στο μεταξύ, ο Άγγελος βρίσκεται σε φριχτή κατάσταση, αλλά έχει όλη την οικογένεια Μελά να του συμπαραστέκεται. Η Αμαλία συναντιέται με τη Μαργκώ και τις λέει τι θυμήθηκε από το παρελθόν της. Ο Ιωσήφ συνεχίζει τις απιστίες με τις δυο κοπέλες, αυτή τη φορά όμως βρίσκει άσχημα τον μπελά του! Η Αμαλία καταλαβαίνει ότι ο Θεοχάρης με τη Βέρα κοιμούνται μαζί! Νέα στοιχεία συνδέουν τον Τόνυ με την Αμάντα, την ντίλερ, και η αστυνομία πάει στο σπίτι του!

Ο Τόνυ καλείται από την αστυνομία για κατάθεση σε σχέση με τον θάνατο της Αμάντα και η Άννα βρίσκεται στον απόλυτο πανικό. Ο Αλέξανδρος αγωνιά για τον Άγγελο… Ο Ορφέας αρρωσταίνει και μέσα στο παραλήρημα του πυρετού του κινδυνεύει ν' αποκαλύψει την ταυτότητα του ως δολοφόνος. Ο Θεοχάρης παραμένει διχασμένος ανάμεσα στην Βέρα και την Αμαλία, ο Στέφανος γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας με τον Σάκη και την Όλγα. Η Άννα, τσακισμένη απ' το άγχος και τις τύψεις, οδηγείται σε μια κίνηση απελπισίας…

Το τατουάζ Επεισόδιο 119 & Επεισόδιο 120, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, στις 21:50 στον Alpha. Ο Τόνυ παθαίνει σοκ με την απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας. Παράλληλα η Αμαλία θα αναστατωθεί μόλις ακούσει τον Θεοχάρη (τυχαία) στο τηλέφωνο, να εξομολογείται με πάθος στη Βέρα, το πόσο την ζηλεύει.

Η προφυλάκιση του Άγγελου, συγκλονίζει την οικογένεια Μελά, κυρίως την Αφροδίτη, που ξεσπά σε όλους γύρω της, κατηγορώντας τους. Οι τύψεις και ο υψηλός πυρετός οδηγούν τον Ορφέα σε παραλήρημα, με κίνδυνο ν' αποκαλύψει τη σκοτεινή του πλευρά. Ο Ρίτσαρντ πείθει τον Τόνυ να «εκτελέσουν» τη νέα μεγάλη προμήθεια όπλων που τους έχει ζητηθεί. Τατιάνα και Αμαλία, μπαίνουν στη τελική ευθεία του σχεδίου τους για ν' αποκαλύψουν την Μαργκώ. Αναστατωμένη η Νικόλ, από την απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας, τηλεφωνεί κρυφά στον Αλέξανδρο, ο οποίος δίχως να χάσει χρόνο, φτάνει στο Λονδίνο.

Η Άννα τα χάνει από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Αλέξανδρου στο Λονδίνο. Προσπαθεί με κάθε τρόπο ν' αποφύγει τις ερωτήσεις του για το τι συμβαίνει. Παράλληλα ο Τόνυ μετράει τις ώρες για να βρεθεί κοντά στην Τατιάνα, ενώ εκείνη τον βλέπει σε φωτογραφία να φιλιέται με την Άννα σε μία δεξίωση και μαθαίνει για τον φόνο της Αμάντα. Ο Ορφέας φέρνει σ' απόγνωση την Ελένη που καλεί για ενισχύσεις τον Παύλο. Η φιλία του Στέφανου με την Όλγα αποκτά μεγαλύτερη οικειότητα και γίνεται ολοένα και πιο πυκνή στη καθημερινότητα τους… Ο Άγγελος υποφέρει στην φυλακή, την ώρα που
η Αφροδίτη αγωνίζεται να τον σώσει.


Το τατουάζ Επεισόδιο 121 & Επεισόδιο 122, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, στις 21:50 στον Alpha. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η φιλία του Στέφανου με την Όλγα αποκτά μεγαλύτερη οικειότητα και γίνεται ολοένα και πιο πυκνή στη καθημερινότητα τους… Ο Άγγελος υποφέρει στην φυλακή, την ώρα που η Αφροδίτη αγωνίζεται να τον σώσει.

Στο επεισόδιο 121 της σειράς «Το τατουάζ» θα δούμε πως ο ερχομός του Τόνυ στην Ελλάδα, θα ξαφνιάσει την Τατιάνα, η οποία είναι διχασμένη. Από την μία η χαρά της που τον βλέπει και από την άλλη οι υποψίες σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Αμάντα Φόστερ και την φωτογραφία του με την Άννα που είδε στο ίντερνετ. Παράλληλα, ο Άλεξ στο Λονδίνο, προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που έχει καταρρακώσει την Άννα, χωρίς όμως να παίρνει απαντήσεις. Στο μεταξύ, ο Ορφέας πνιγμένος στις τύψεις του για την άδικη προφυλάκιση του Άγγελου, κάνει κινήσεις πανικού, δίνοντας της εντύπωση ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν να αποκαλύψει το τρομερό του μυστικό. Στέλνει άλλο ένα μέιλ στην Τατιάνα σαν «Γενάρης» και αναλαμβάνει την ευθύνη της δολοφονίας της Δέσποινας. Η Νικόλ, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φτάνει στα Μετέωρα προκειμένου να απομονωθεί και να ηρεμήσει, ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει ένα – ένα τα κρυμμένα μυστικά του. Η Τατιάνα επισκέπτεται τον καπετάν Γεράσιμο Παυλάτο, κάτι το οποίο θα θορυβήσει τρομερά την Μαργκώ και τον Ρίτσαρντ.

Στο επεισόδιο 122 της σειράς «Το τατουάζ» θα δούμε πως οι ενοχές για την άδικη φυλάκιση του Άγγελου, οδηγούν όλο και πιο συχνά τον Ορφέα σε ακραίες συμπεριφορές και ξεσπάσματα που τρομάζουν την Ελένη. Η Μαργκώ, θα προσπαθήσει να φέρει τον Τόνυ στα νερά της άλλα να τον απομακρύνει από την Τατιάνα. Συγχρόνως, η Αμαλία ξεκινά δουλειά στην εφοπλιστική εταιρεία και για κάποιο άγνωστο λόγο ο Ρίτσαρντ αποφεύγει τη συνάντηση μαζί της. Το στρες καταβάλει την Νικόλ με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει στα χέρια του Στέφανου. Η Τατιάνα παρατηρεί στον Τόνυ συμπτώματα στερητικού από ναρκωτικά και τον ρωτάει ευθέως αν κάνει χρήση. Ο Αλέξανδρος πιέζει την Άννα να του πει τι της συμβαίνει και η εξομολόγησή της τον σοκάρει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top