Menu
 



ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΑΝΤ1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 128-129-130-131-132 Parthena Zoi episodia

Επεισόδιο 128
Ο Παύλος δίνει την ευκαιρία στον Άρη, να του αποκαλύψει τα πραγματικά του αισθήματα για την Ζωή. Όταν ο Άρης όμως συνεχίζει να του λέει ψέματα, τότε ο Παύλος αποφασίζει να του αποκρύψει την ψεύτικη αρρώστια της Μαρίνας. Η Σάρα κερδίζει την εμπιστοσύνη της Ζωής και την ανεβάζει ψυχολογικά.
Η Ζωή που νιώθει πλέον να στέκεται ξανά στα πόδια της, επιστρέφει στην εταιρεία κι αυτήν την φορά, ως… μέτοχος. Η Μαρίνα βγαίνει απ' το νοσοκομείο και η Σάρα την πείθει να επισκεφθεί το σπίτι της Ζωής και να τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα, για να παρακολουθεί την Σοφία. Ο Μάρκος μαθαίνει, πως η Σάρα είναι υπεύθυνη για την ανεβασμένη ψυχολογία της Ζωής και μαλακώνει την στάση του απέναντι της. Η Χρυσάνθη ανακαλύπτει την πατρότητα του μωρού της Ζωής, ενώ η Ζωή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στον Άρη και τον απειλεί ότι θα τον κρατήσει μακριά απ' το μωρό…

Επεισόδιο 129
Η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον Άρη και η Μαρίνα καταφέρνει να αποσπάσει τη συμπάθειά της.
Η σύγκρουση της Ζωής και του Άρη είναι στα κόκκινα.
Η Ζωή το τραβάει στα άκρα αμφισβητώντας την πατρότητα του Άρη.
Η Χρυσάνθη μετά την πρώτη έκπληξη καλοδέχεται το γεγονός ότι ο πατέρας βρέθηκε και θεωρεί τη σύμπτωση θέλημα Θεού.
Η Μαρίνα προσκαλεί τη Ζωή ως μία ένδειξη καλής θέλησης να συζητήσουν το κοινό τους θέμα.Η Ζωή εξομολογείται στον Παύλο πόσο άβολα αισθάνεται με αυτή τη συνάντηση και ο Παύλος αναλαμβάνει να την βοηθήσει.Η Σάρα περνάει μια υπέροχη μέρα με τον Μάρκο που όμως έχει στο μυαλό του να της ζητήσει να φύγει.Ο φερόμενος ως δολοφόνος του Θωμά ζητάει μέσα από τις φυλακές να μιλήσει στην Τέση, προκαλώντας την έντονη ανησυχία του Βίκτωρα!Ο Παύλος λέει στον Άρη ανοιχτά την επιθυμία του κάποια στιγμή να κάνει πρόταση γάμου στη Ζωή. Και σχεδόν άθελά του την κάνει την ίδια κιόλας μέρα…

Επεισόδιο 130
Η Μαρίνα με τον Άρη υποδέχονται τον Παύλο και τη Ζωή λίγα λεπτά αφού η Ζωή έχει δεχτεί την πρόταση γάμου του Παύλου. Προσπαθούν όλοι να κρατήσουν τη συνάντηση σε ένα πολιτισμένο κλίμα. Οι απαιτήσεις της Μαρίνας όμως φέρνουν σε δύσκολη θέση τη Ζωή. Στο μεταξύ ο Μάρκος με τη Σοφία ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους πράγμα που ενοχλεί τη Σάρα που ψάχνει τρόπους να τους συντρίψει.
Μετά τη συνάντηση ο Παύλος σπεύδει να διευκολύνει τη Ζωή και να την απαλλάξει από το «ναι» που του είπε, αλλά εκείνη επιμένει πως θέλει να παντρευτούν και του εξηγεί και τους λόγους. Ο Τάσος δεν έχει συνέλθει ακόμα από τον χωρισμό και η Χρυσάνθη αναλαμβάνει να τον στηρίξει. Όταν η Ζωή ανακοινώνει στους γονείς της την απόφασή της να παντρευτεί η αντίδρασή τους δεν είναι και τόσο ενθουσιώδης! Αντιθέτως η Μαρίνα που παρακολουθεί με τη Σάρα το σπίτι απολαμβάνει τον θρίαμβο! Όταν όμως τα νέα φτάσουν και στον Άρη, η αντίδρασή του θα φέρει τα πάνω κάτω.

Επεισόδιο 131
Η Ζωή επιβεβαιώνει στον Άρη, τον επικείμενο γάμο της με τον Παύλο. Ανάμεσα τους ξεσπάει έντονος καβγάς, ενώ ο Άρης προσπαθεί να την αποτρέψει. Το νέο του γάμου, προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στο περιβάλλον της Ζωής. Η Χρυσάνθη κι ο Διονύσης ενθουσιάζονται, ενώ οι γονείς και οι φίλες της φοβούνται αφού ξέρουν, τον πραγματικό της έρωτα για τον Άρη. Ενθουσιασμός επικρατεί και στο στρατόπεδο της Μαρίνας, καθώς πιστεύει ότι μ' αυτόν τον γάμο, ο Άρης θα ξεχάσει οριστικά την Ζωή. Η Σάρα συνεχίζει να «παίζει» με τα θύματα της.
Ανακοινώνει στον Μάρκο, πως θα του δώσει διαζύγιο, ενώ προσεγγίζει τον Άρη και ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη του. Παράλληλα δεν ξεχνά το σατανικό της πρόσωπο, σχεδιάζοντας την δολοφονίας της… Σοφίας. Κι ενώ η Ζωή προσπαθεί να πείσει τους γύρω της, ότι είναι συνειδητοποιημένη μ' αυτόν τον γάμο, ξαφνικά κυριεύεται από πανικό, γι' αυτό το μεγάλο βήμα και είναι έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα!

Επεισόδιο 132
Η Σάρα έχει μία άκρως φιλική συνάντηση με τον Άρη, ο οποίος της εξομολογείται το πρόβλημα στο γάμο του.
Η Ζωή δείχνει να έχει μετανιώσει την απόφασή της για τον γάμο και αποφεύγει τον Παύλο.
Η Μαρίνα τα ξαναβρίσκει με την Τέση, ενώ ο Διονύσης και η Μπούντρου φλερτάρουν με την πελατεία προσπαθώντας να επιβεβαιωθούν.
Η Ζωή ξαναζητάει τη βοήθεια της Σάρας και η Σοφία το μαθαίνει και γίνεται έξαλλη, λέγοντας στον Μάρκο ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει καμιά δουλειά να προσεγγίζει την οικογένειά της.
Ο Άρης ζητάει από την Κική και τη Φοίβη να εμποδίσουν την Ζωή να παντρευτεί.
Εκείνες αρνούνται να τον βοηθήσουν παρόλα αυτά λένε ανοιχτά στη Ζωή ότι διαφωνούν με τον επικείμενο γάμο.

Ο Άρης αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλη καταπίεση και επηρεασμένος και από τη Σάρα λέει στη Μαρίνα ότι θα φύγει από το σπίτι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top