Menu
 



Στο συμβούλιο του Survivor και μετά την ψηφοφορία πρώτη υποψήφια για αποχώρηση προέκυψε η Εύη Σκαρώνη, ενώ οι παίκτες με τις ατομικές ασυλίες πρότειναν τους Σώζων Παλαίστρο Χάρο και Εύη Σαλταφερίδου. Η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού κράτησε για 60 λεπτά. Σήμερα το βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα λέγοντας το όνομα του παίκτη ο οποίος θα μπει πρόωρα στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές (spoiler) αυτή που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Εύη Σκαρώνη η οποία έδωσε μάχη στήθος με στήθος με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο, όμως συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, με αποτέλεσμα να ετοιμάζει τα πράγματά της για την επιστροφή στην Ελλάδα μετά από ολιγοήμερη παρουσία στο παιχνίδι.

Σύμφωνα πάντα με τις διαρροές (spoiler) η Εύη Σαλταφερίδου ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Να τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι οι διαρροές (spoiler) δεν προέρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές, αλλά από φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν, για κάτι που θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top