Menu
 



ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 17/5/18 Tatouaz,
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ότι η ξαφνική απόφαση της Αφροδίτης να μην πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί τον Γρηγόρη, αφήνει έκπληκτη την οικογένεια Μελά και κάθε προσπάθειά τους να την μεταπείσουν πάει χαμένη. Στο μεταξύ ο Γρηγόρης με τους γονείς του περιμένουν στην εκκλησία χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει.
Όταν η Αφροδίτη θα το ανακοινώσει τηλεφωνικά στον Γρηγόρη, οι αντιδράσεις και οι εξελίξεις είναι ανεξέλεγκτες. Παράλληλα και με την δικαιολογία του γάμου, η Βέρα κρύβεται από τον Νικόλα, ο οποίος δεν γνωρίζει τις εξελίξεις με τη Ναταλία και δεν μπορεί να ερμηνεύσει την εξαφάνιση της Βέρας. Στο Λονδίνο, η Άννα προσπαθεί να κρατήσει μια επαφή με τον Αλέξανδρο μέσω facebook και απ' ότι φαίνεται η ελπίδα ότι ο Τόνυ θα τους ξεμπλέξει και ίσως μπορέσει να είναι ξανά με τον Αλέξανδρο, παραμένει ζωντανή.
Όταν το θέμα του γάμου της Αφροδίτης λήγει, η Μάρθα με απόλυτο τρόπο διώχνει τον Παύλο από το σπίτι οριστικά. Στο μεταξύ, η Τατιάνα ανακαλύπτει ένα ψέμα που της έχει πει ο Τόνυ και εξαγριώνεται. Ο Τόνυ για μια ακόμη φορά καταφέρνει να κρύψει την αλήθεια από την Τατιάνα και την πείθει πως αργότερα θα μεταβιβάσει το σπίτι στο όνομά του.
Ο Αλέξανδρος συνεχίζει να παραξενεύεται από τις αντιδράσεις της Μαρίνας σε σχέση με την αδερφή της ενώ ο Παύλος μετακομίζει για μια ακόμη φορά στο σπίτι του Αλέξανδρου.

Το Τατουάζ επεισόδιο 184
Η Αμαλία και ο Θεοχάρης ανακοινώνουν στον Μάριο πως από 'δω και μπρος θα ζήσουν όλοι μαζί στο σπίτι της Αμαλίας. Ο Στέφανος, με τη σύμφωνη γνώμη της Ελπίδας, αναγνωρίζει την Αλκυόνη σαν δικό του παιδί και επίσημα. Η Βέρα διατηρεί τις αμφιβολίες της για τον Νικόλα, αλλά εκείνος την αντιμετωπίζει καθαρά επαγγελματικά. Η παρακολούθηση του σπιτιού των Αθανασίου λύνει το μυστήριο του προβληματικού συναγερμού και ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ενημερώσει την οικογένεια.

Ο Ορφέας συνειδητοποιεί πως η γυναικολόγος της Ελένης είναι μια ακόμη άπιστη γυναίκα και τρελαίνεται. Ο Γρηγόρης ενημερώνει την Τατιάνα πως θα ζητήσει μετάθεση και θα φύγει από το γραφείο μετά το ρεζιλίκι του γάμου. Παράλληλα, η έρευνα της απαγωγής του Τόνι, τους οδηγεί στον δολοφόνο της Έμιλυ.. Την ίδια ώρα, μια φίλη του Τόνι από τα παλιά, η Ηρώ Ηλιάδη, επανέρχεται στη ζωή του και φέρνει ανακατατάξεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top