Menu
 



ΖΩΔΙΑ Προβλεψεις Τα ζώδια της εβδομάδας απο 11 έως 17 Ιουνίου 2018 Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.Καριέρα ,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου την Τρίτη και αυτό μπορεί να προκαλέσει συζητήσεις ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Αν μένετε μαζί, τότε θα έχετε αρκετά θέματα να λύσετε, που αφορούν στα του σπιτιού σας. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στους Διδύμους ευνοεί ακόμα καλύτερη επικοινωνία στα προσωπικά σου. Αν είσαι single, τότε μπορεί να σημαίνει ότι έχεις στρέψει την προσοχή σε παραπάνω από ένα άτομα. Δεν είναι κακό να έχεις επιλογές σήμερα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και είναι φυσιολογικό να θέλεις να περάσεις καλά.
ΚΡΙΟΣ
Να είσαι προσεκτική με οτιδήποτε μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις εποικοδομητικές κοινωνικές επαφές. Αυτό οφείλεται στην επικοινωνιακή ενέργεια που θα σε γεμίσει αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Εκφράσου ελεύθερα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορείς να μεταφέρεις το μήνυμά σου χωρίς παρεξηγήσεις και να γίνεις κατανοητή. Μια πολύ καλή περίοδος για τα προσωπικά σου ξεκινά την Τετάρτη και θα κρατήσει μέχρι και τις 9 Ιουλίου. Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, αν είσαι single. Θα τον γνωρίσεις κατά τη διάρκεια κάποιας εκδρομής ή ταξιδιού. Αν είσαι σε σχέση τότε μπορείς να απολαύσεις τον αγαπημένο σου και να αισθανθείς όπως τον πρώτο καιρό που βγαίνατε ραντεβού. Καθόλου άσχημα!



ΤΑΥΡΟΣ
Οι πλανήτες φέρνουν σημαντικές αλλαγές και μεταμορφώσεις. Βγάλε το πόδι από το γκάζι και επανεξέτασε την καριέρα σου. Αν ψάχνεις για δουλειά, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να γνωρίσεις κόσμο. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να πετύχεις, φρόντισε να κάνεις τις συνεννοήσεις σου πρόσωπο με πρόσωπο. Μην βιαστείς όμως, υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα λόγω αβλεψίας. Αυτήν την εβδομάδα κάποια οικογενειακά σου πρόσωπα μπορεί να εμπλακούν στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι χωρισμένη μητέρα και βλέπεις κάποιον εδώ και κάποιο καιρό, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τον φέρεις σπίτι. Κάτι τέτοιο έχει πολλές πιθανότητες να λειτουργήσει πολύ καλά για το παιδί σου και για εσένα. Αν είσαι απλώς single τότε ίσως κάποιος συγγενής σου, ξέρει έναν ενδιαφέροντα τύπο, που σκέφτεται ότι μπορεί να σου αρέσει. Δοκίμασέ το.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετά «πάνω – κάτω» για εσένα Διδυμάκι. Θα χρειαστεί να λάβεις μια σημαντική απόφαση που θα επηρεάσει τους συναδέρφους σου στη δουλειά. Η επιτυχία κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι. Μόνο προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσεις να «ρολάρεις» και να αποδίδεις μέσα στα συνηθισμένα στάνταρ σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου την Τετάρτη σηματοδοτεί τη διάθεση για μια νέα αρχή στα ερωτικά σου. Είσαι από εκείνους που βαριούνται εύκολα σε μια σχέση. Αυτήν την εβδομάδα ο αγαπημένος σου θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, πατώντας όλα τα κουμπιά σου. Αν είσαι single τότε το μόνο πρόβλημα αυτήν την εβδομάδα είναι πως δεν φτάνει ο χρόνος για να σε χορτάσουν όλοι.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ζωντάνια και η κοινωνικότητά σου επιστρέφουν δριμύτερες αυτήν την εβδομάδα. Είσαι έτοιμη να αναλάβεις project και ευθύνες πέρα από τις συνηθισμένες στη δουλειά. Οι πλανήτες τονώνουν τη δημιουργικότητά σου και μπορείς να λάμψεις στα επαγγελματικά σου. Στρώσε τώρα το έδαφος για τις μελλοντικές σου επιτυχίες. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι την Τετάρτη, οπότε χρησιμοποίησε αυτές τις μέρες για να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι single τότε μπορεί να μην χρειαστεί να προσπαθήσεις και πολύ. Αν είσαι σε σχέση τότε σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι ο αγαπημένος σου σε προσέχει περισσότερο από ποτέ. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι να αγαπάς τον εαυτό σου.



ΛΕΩΝ
Αυτήν την περίοδο, που τα πράγματα αλλάζουν γύρω σου, φρόντισε να βρεις το συναισθηματικό σου κέντρο. Αν αισθανθείς ότι δεν έχεις την ικανότητα να ανταπεξέλθεις στις νέες εργασιακές συνθήκες, τότε φρόντισε να κάνεις νέες επαφές και να αποκτήσεις νέα προσόντα μέσω της μάθησης ή της εξάσκησης. Μην υποτιμάς αυτά που έχεις να προσφέρεις. Κάποια ξεχασμένα συναισθήματα του παρελθόντος ίσως έρθουν ξανά στην επιφάνεια. Στα προσωπικά σου όμως τα πράγματα είναι καλύτερα και οι κοντινοί σου θα το προσέξουν. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη θα σε κάνει πιο κοινωνική και οι προσκλήσεις για εξόδους θα πολλαπλασιαστούν. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Ιουλίου. Αυτή η συγκυρία συμβαίνει μια φορά τον χρόνο και θα σου δώσει έναν αέρα που θα σε κάνει ακαταμάχητη. Μπορείς να απολαύσεις το φλερτ, τον έρωτα και τον ρομαντισμό πιο έντονα από ποτέ!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σύμπαν ανοίγει τις πόρτες για θετικές επαφές με συναδέλφους, ανώτερους και πελάτες. Το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο θα είναι ιδανικό για να κάνει την καθημερινότητά σου πιο αρμονική. Επέκτεινε τους ορίζοντές σου με ταξίδια και νέες γνωριμίες. Ένα κρυφό όνειρο που κρατούσες μέσα σου, ξαφνικά αρχίζει να γίνεται πραγματοποιήσιμο, χάρη στις νέες γνωριμίες που κάνεις. Μια περίοδος εσωστρέφειας ξεκινά από την Τετάρτη στην ερωτική σου ζωή. Ο αγαπημένος σου μοιάζει να κρατά μυστικά από εσένα. Κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει τριβές και σκέψεις γύρω από την «υγεία» της σχέσης. Από αυτό το αδιέξοδο πρέπει να βγεις με πρωτοβουλία. Δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεις τη λύση ζητώντας τη βοήθεια κάποιου συμβούλου.



ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα έχει τα φόντα για μεγάλες προόδους στο marketing, στα media, μέχρι και κάποιες στιγμές διασκέδασης είναι δυνατές στον εργασιακό σου χώρο. Μην παρασυρθείς από το καλό κλίμα και κάνεις υπεραισιόδοξες προβλέψεις και κινήσεις. Η δημιουργικότητά σου είναι ικανή να σε βγάλει από τα επαγγελματικά διλήμματα. Τα έσοδά σου είναι ικανοποιητικά και σου προσφέρουν την ασφάλεια που ζητάς. Είσαι έτοιμη να περάσεις καλά; Το Σύμπαν σου υπενθυμίζει ότι η καρδιά σου χαίρεται μόνο όταν βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους και ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεται. Αν είσαι single τότε ίσως αισθανθείς ότι αυτήν την περίοδο προτιμάς να την περάσεις με τον… εαυτό σου. Βγες με τις φίλες σου και διασκέδασε με την καρδιά σου. Ο έρωτας θα έρθει εκεί που δεν τον περιμένεις!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια σημαντική περίοδος. Στη δουλειά δημιουργούνται κάποιες ίντριγκες, που μπορεί να πάρουν διαστάσεις σαπουνόπερας, που μπορεί να σε αποσπάσουν από τους στόχους σου. Επανεξέτασε την κατάσταση και κάνε διορθωτικές κινήσεις. Μην εμπλακείς σε λογομαχίες. Θα βρεις προσωπική ικανοποίηση, αν απλώς κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Η δουλειά θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου αυτήν την εβδομάδα. Δεν πειράζει, εστίασε στην καριέρα σου και άρχισε να εξετάζεις σοβαρά τα επόμενα βήματά σου. Οι αναταράξεις στα προσωπικά σου, που μπορεί να έφεραν μέχρι και χωρισμό, τις προηγούμενες εβδομάδες φτάνουν στο τέλος τους. Η περίοδος της εξυγίανσης ξεκινά με τη Νέα Σελήνη την Τετάρτη. Αν είχατε ξεκινήσει συνεδρίες, τότε ίσως αυτήν την εβδομάδα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Έχεις την ικανότητα να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα και να αντιμετωπίσεις την αλήθεια. Αν δεις ότι η σχέση σου δεν μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια, τότε πρέπει να προχωρήσεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η περίοδος παραμένει ενεργειακά φορτισμένη για να κάνεις νέες επαφές και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Επίσης, ευνοούνται οι αιτήσεις για δουλειά ή νέες καινοτόμες προσεγγίσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Αν δεν νιώθεις σίγουρη για κάποια σου απόφαση, μη διστάσεις να ζητήσεις συμβουλές από κάποιο έμπιστο άτομο. Τα χρήματα θα έρθουν μόνο αν έρθεις σε επαφή με τα αληθινά συναισθήματά σου. Όσα σε κάνουν χαρούμενη θα δώσουν και νόημα στην εργασία σου. Αν απολαμβάνεις το single status σου και ξαφνικά εμφανιστεί κάποιος που θα σου τραβήξει την προσοχή, θα βρεθείς σε δίλλημα. Είναι πιθανόν οι μέρες της ερωτικής ανεμελιάς να φτάνουν στο τέλος τους! Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη θα σε κάνει να πάρεις μια σημαντική απόφαση για το μέλλον. Η ιδέα της αποκλειστικής σχέσης, που σε τρόμαζε στο παρελθόν, τώρα φαίνεται πιο ελκυστική…



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα κρύβει μια πρόκληση στον εργασιακό σου χώρο. Καλείσαι να ανταπεξέλθεις με χιούμορ και ανωτερότητα σε μια κατάσταση που σε αδικεί κατάφορα. Θέλεις να περνά ο λόγος σου και πιθανώς να νιώθεις ότι δεν λαμβάνεις την εκτίμηση που αξίζεις. Σύντομα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Οι φίλοι θα σου δώσουν την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να σταθείς στα πόδια σου. Κάποια ζητήματα στο σπίτι σου, ίσως επηρεάσουν αρνητικά την απόδοσή σου στη δουλειά. Θέλεις εδώ και καιρό να ζητήσεις αύξηση και φοβάσαι; Πάρε πρωτοβουλίες, εκπλήρωσε στόχους και μετά ζήτα συνάντηση με το αφεντικό σου. Θα πάει καλά. Είσαι τυχερή, αν αυτή την εβδομάδα χρειαστεί να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου για οικονομικά, την ερωτική σας ζωή ή γενικώς το μέλλον της σχέσης σας. Από την Τρίτη μέχρι και τις 29 Ιουνίου, ο Ερμής τονώνει την επικοινωνία μεταξύ σας και ένας αμοιβαίος συμβιβασμός σε λεπτά ζητήματα γίνεται πολύ πιθανός. Υπάρχει η πιθανότητα να ακούσεις ευχάριστα νέα από τον αγαπημένο σου σχετικά με τα οικονομικά σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είναι μια υπέροχη εβδομάδα για εσένα Υδροχόε μου. Σε περικλείει κοσμική ενέργεια και μπορείς να αποκτήσεις ό,τι θέλεις. Όσον αφορά στα οικονομικά, τότε κινείσαι στο σωστό δρόμο, τα χρέη σου μειώνονται, χάρη στις συστηματικές προσπάθειές σου. Μην αφήνεις τους άλλους να σου ρίχνουν την ψυχολογία, μπορεί να ζηλεύουν την αύρα σου και να θέλουν να ανακόψουν την ανοδική πορεία σου. Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις και στα παρασκήνια, για να πετύχεις αυτό που θες. Στα προσωπικά σου υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους την Τετάρτη θα επηρεάσει τις πολύ κοντινές σου σχέσεις. Αν είσαι single τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι ξαφνικά υπάρχουν δύο διεκδικητές της καρδιάς σου. Θα νιώσεις έλξη και για τους δύο και μπορεί να ξεκινήσεις τα ραντεβού μέρα παρά μέρα. Είναι αρχή ακόμη και δεν χρειάζεται να διαλέξεις, απόλαυσέ το.



ΙΧΘΕΙΣ
Θα είναι μια περίεργη εβδομάδα για εσάς ψαράκια μου. Από τη μία η ζωή σου θα κινείται μπροστά με λιγότερο άγχος, όσον αφορά την τεχνολογία, αλλά από την άλλη θα υπάρξουν κάποια ζητήματα στο σπίτι, που μπορεί να προκαλέσουν έξοδα, που δεν είχες υπολογίσει. Την ίδια ώρα κάποιες αλλαγές στη δουλειά, όπως απολύσεις και νέες πολιτικές, δεν θα σε επηρεάσουν, αν φυσικά παραμείνεις στη θέση σου. Αν όχι, τότε ξεκίνα αμέσως να ψάχνεις για νέες προκλήσεις, ξεκινώντας από τον κοινωνικό σου περίγυρο, μπορεί να βρεις άμεσα τη λύση και να αποφύγεις το άγχος της αβεβαιότητας. Δεν θα υπάρξει έλλειψη επικοινωνίας στα ερωτικά σου ζητήματα αυτήν την εβδομάδα. Αν είσαι τελείως single τότε θα δεις ότι θα σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσεις κουβέντα με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Κάποιος συγγενής μπορεί να θέλει να σου γνωρίσει κάποιον ή ο νέος ένοικος της πολυκατοικίας σου μπορεί να χρειαστεί ζάχαρη για τον καφέ του… Αν είσαι σε σχέση τότε αυτή η εβδομάδα είναι η ιδανική να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφράσεις την αγάπη σου σε εκείνον, πιθανώς για πρώτη φορά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top