Menu
 

Τα λαμόγια οι βουλευτές, υπάλληλοι της βουλής (τα γνωστά κομματόσκυλα) και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, απολαμβάνουν άθληση υψηλού επιπέδου!Αίσθηση και οργή προκαλεί το γεγονός ότι τη στιγμή που οι περικοπές δαπανών σε δημόσιο, ιδιωτικό τομέα, και στους συνταξιούχους δεν έχουν προηγούμενο και ο κόσμος υποφέρει, η Βουλή πληρώνει εννέα γυμναστές για να γυμνάζουν τους... εθνοπατέρες μας! Βλέπετε, την ώρα που η αγανάκτηση έξω από τη Βουλή καθημερινά χτυπάει κόκκινο, το ελληνικό κοινοβούλιο όχι απλά διαθέτει γυμναστήριο και μάλιστα σε ιδιόκτητο κτίριο, αλλά πληρώνει (από το υστέρημα όλων μας) και εννέα γυμναστές που έχουν αναλάβει να γυμνάζουν τους βουλευτές!
Έτσι, φροντίζουν καθημερινά από τις 7.30 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ την άριστη φυσική κατάσταση βουλευτών και ευρωβουλευτών αλλά όχι μόνο αυτών, αφού τα σχετικά προνόμια έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν ακόμα οι υπάλληλοι της Βουλής, οι επιστημονικοί συνεργάτες των βουλευτών αλλά και οι... δημοσιογράφοι που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ!!


Τώρα τι χρειάζονται καθημερινά εννέα γυμναστές, έστω και με βάρδιες, στο γυμναστήριο της Βουλής όταν οι ενεργοί αθλητές τον χρόνο δεν ξεπερνούν τους 400, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.
Μάλιστα, οι γυμναστές είναι μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής, με τα γνωστά προνόμια.
Οι προσλήψεις των γυμναστών μπορεί να έγιναν με την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τη σημερινή.
Φανταστείτε ότι οι τυχεροί που έχουν πρόσβαση στο γυμναστήριο της Βουλής απολαμβάνουν με τα λεφτά του ελληνικού λαού φυσικά, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σύγχρονα μηχανήματα και αθλητικά πακέτα που περιλαμβάνουν από προγράμματα ενδυνάμωσης της μέσης και του αυχένα, έως και παραδοσιακούς χορούς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top