Menu
 

Η Rihanna επάξια έχει πάρει τον τίτλο του κακού κοριτσιού όπως άλλωστε και η ίδια τραγουδάει σε μία από τις επιτυχίες της ότι μπορεί να είναι πολύ κακή, αλλά πολύ καλό σε αυτό.Χθες το βράδυ όμως έκανε μία ακόμα ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφάνιση αφήνοντας ελάχιστα πράγματα στην φαντασία. Αν συνυπολογίσουμε και τις καυτές πόζες που έπαιρνε καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας της στη Βαλτιμόρη, στα πλαίσια του νέου της περιοδείας με τίτλο «Loud Tour».

Αρχικά ανέβηκε στην σκηνή με μία μπλε κοντή καπαρντίνα την οποία πολύ σύντομα πέταξε από πάνω της. Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες εμφανίστηκε μόνο με ένα μπικίνι και με ροζ μποτάκια. Δε σταμάτησε να γονατίζει, να σέρνεται σε όλη τη σκηνή και να έχει μία ιδιαίτερα προκλητική διάθεση, κάνοντας το κοινό να παραληρεί από κάτω. Η συγκεκριμένη εμφάνιση έρχεται λίγες μέρες μετά την απαγόρευση του τελευταίου επίμαχου βιντεοκλίπ της που χαρακτηρίστηκε ακατάλληλο Συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων για την Τηλεόραση.
Στο VIDEO η τραγουδίστρια πέφτει θύμα βιασμού και η ίδια έπειτα σχεδιάζει τη δολοφονία του βιαστή της και μάλιστα εν ψυχρώ σε μία πλατφόρμα τρένου. Η ίδια μέσω twitter εξέφρασε την αντίθεση της, λέγοντας πως είναι μία 23χρονη ροκ σταρ και όχι γονιός και για αυτό ακριβώς είναι ελεύθερη να «κάνει τέχνη». Πάντα με την ίδια, προσπαθεί να αγγίξει θέματα τα οποία είναι ευαίσθητα και δύσκολα να τα κουβεντιάσεις και να τα μοιραστείς με τους γονείς σου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top