Menu
 

Είχαν φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο και όλοι περίμεναν ότι η σχέση θα κατέληγε επιτέλους στα σκαλιά της εκκλησίας! Τελευταία στιγμή όμως ένας από τους δυο έκανε πίσω και η σχέση τους δεν είχε happy end.Με αφορμή την πρόσφατη περίπτωση της Crystal Harris, που λίγες μέρες πριν το γάμο με τον Ηugh Hefner άλλαξε γνώμη, δείτε ποιοι γάμοι δεν έγιναν ποτέ...


Jennifer Lopez και Ben Affleck
Η ταινία «Gigli» ήταν η αφορμή να έρθουν οι δυο σταρ κοντά. Ο αρραβώνας ήρθε σε σύντομο χρονικό διάστημα και τέσσερις μέρες πριν το γάμο, το ζευγάρι έβγαλε μια από κοινού ανακοίνωση ότι... δεν θα φάμε κουφέτα τελικά!


Sienna Miller και Jude Law
Το 2004 ο Law έκανε πρόταση γάμου στο Miller, αλλά η «κουτσουκέλα» του με την νταντά των παιδιών του, έκανε το ζευγάρι να χωρίσει. Τελικά, το ζευγάρι έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και ενώ επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το καλοκαίρι, τελικά χώρισαν για δεύτερη φορά!


Brad Pitt και Gwyneth Paltrow
Ήταν Δεκέμβρης του 1996, όταν ο Brad Pitt έκανε πρόταση γάμου στον «άγγελό» του, όπως αποκαλούσε την Gwyneth Paltrow. Ο αρραβώνας κράτησε μόνο έξι μήνες...


Julia Roberts και Kiefer Sutherland
Λίγες μόνο μέρες έμεναν μέχρι το γάμο των δυο ηθοποιών... Τελικά, όχι μόνο δεν έγινε ποτέ, αλλά η Roberts βρήκε παρηγοριά αμέσως στον ηθοποιό Jason Patric!

newsbeast-gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top