Menu
 

Δάνης Κατρανίδης
Σύμφωνα με το περιοδικό TVzapping ο αγαπημένος ηθοποιός της "Εδέμ" θα υποδυθεί στη σειρά του MEGA έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει. Ο Δάνης Κατρανίδης θα ενσαρκώσει τον πατέρα του ήρωα που θα υποδυθεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος παρότι έχει ένα γιο 30 και κάτι, δεν είναι επουδενί ένας άνθρωπος παραιτημένος από τη ζωή : Είναι σκίπερ, καπετάνιος ιστιοπλοϊκών δηλαδή , ο οποίος βρίσκεται κοντά στο γιό του αλλά παράλληλα κάνει και τη...ζωή του στις θάλασσες.

Για τις ανάγκες του ρόλου, μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης θα βρεθεί σε κανονικά ιστιοπλοϊκά και θα τον δούμε να...αλωνίζει τις θάλασσες. Φυσικά δεν θα χρειαστεί κανένα μάθημα, ούτε κάποιον να τον αντικαταστήσει στις συγκεκριμένες σκηνές καθώς ο ηθοποιός είναι εδώ και πολλά χρόνια σχεδόν...επαγγελματίας ιστιοπλόος με πολλές συμμετοχές σε ιστιοπλοϊκές ομάδες. Οπως αντιλαμβάνεστε, ο ηθοποιός έχει ενθουσιαστεί που θα συνδυάσει...χόμπι με επάγγελμα και περιμένει να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα.

Εναν πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρα θα υποδυθεί και η Θέμιδα Μπαζάκα, ενώ σε ρόλο έκπληξη θα δούμε και τον Γιάννη Ζουγανέλη...

Δημοσίευση σχολίου

 
Top