Menu
 

Μια νέα βίλα στην Τουρκία απέκτησε η Nαόμι Κάμπελ, δώρο από τον καλό της, πολυεκατομμυριούχο, Βλαντιμίρ Ντορόνιν, στο οποίο θα ζουν τον έρωτά τους κατά την περίοδο των διακοπών τους. Το χαρακτηριστικό αυτής της βίλας, η οποία βρίσκεται στο νησάκι Isla Playa de Cleopatra, είναι η φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή του.
Η έπαυλη της Naomi σχεδιάστηκε από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Luis de Garrido στο εν λόγω νησί και έχει σχήμα το μάτι του Θεού Ώρου, που είναι ένα πασίγνωστο αιγυπτιακό σύμβολο. Χρησιμοποιώντας ουσιαστικά το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το σπίτι -κατασκευασμένο από ατσάλι και γυαλί και εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκά πάνελ και γεωθερμικό σύστημα- θα είναι ενεργειακά αυτόνομο.
Το τετραώροφο παλατάκι της μαύρης γαζέλας του μόντελινγκ διαθέτει 25 κρεβατοκάμαρες και πέντε σαλόνια και φυσικά διαθέτει απίστευτη θέα. Οι φωτογραφίες από το καταπράσινο νησί με το πρωτότυπο οικοδόμημα, είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Ουσιαστικά, πρόκειται για τον ιδιωτικό παράδεισο του μοντέλου και του αγαπημένου της.




toblogtonkirion

Δημοσίευση σχολίου

 
Top