Menu
 

Στο πένθος έχει βυθιστεί η γειτονιά του Βύρωνα, όπου διέμενε ο άτυχος διαδηλωτής, πατέρας δύο παιδιών, Δημήτρης Κοτσαρίδης, ο οποίος ξεψύχησε χθες κατά τη διάρκεια των θλιβερών επεισοδίων.Ο άτυχος Δημήτρης ήρθε στην Αθήνα από την Κομοτηνή, όπου γεννήθηκε, πριν κλείσει τα 20 του χρόνια. Παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά. Μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες κατάφερε να τα σπουδάσει. Τα τελευταία τρία χρόνια, μάλιστα, λόγω της κρίσης, δεν έβρισκε δουλειά. Μόνο μερικά μεροκάματα σε οικοδομές. Ο 53χρονος ήταν μέχρι πρότινος ταμίας του Παραρτήματος ΠΑΜΕ Βύρωνα, στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, το περιβάλλον του συνδέει τον θάνατο με τα χημικά που είχε εισπνεύσει κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, διέταξε έρευνα, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που προκάλεσαν τον θάνατο του συνδικαλιστή. Για τον λόγο αυτό, έπειτα από σχετική εντολή, χθες το βράδυ μετέβη εισαγγελέας στον «Ευαγγελισμό», ώστε να είναι παρών σε όλες τις ενέργειες που συνδέονται με την υπόθεση.
Η κηδεία του άτυχου 53χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο στον Βύρωνα.
zougla

Δημοσίευση σχολίου

 
Top