Menu
 

Δεν μπόρεσε να ελέγξει τη συγκίνησή της η Jennifer Aniston χθες κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Ινστιτούτο για τον καρκίνο του στήθους στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια (INOVA).Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον μήνα επαγρύπνησης για τον καρκίνο του στήθους, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) πραγματοποίησε αυτή την επίσκεψη όπου και κάποια στιγμή άκουσε και διηγήσεις επιζώντων.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα η Τζεν έχει σκηνοθετήσει μια από τις πέντε στο σύνολο της προσπάθειας ταινία μικρού μήκους με θέμα το πώς επηρεάζει η ασθένεια τη ζωή των γυναικών, δεν άντεξε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα από τα μάτια της.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και η Αλίσια Κις (Alicia Keys) συμμετέχουν επίσης στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Κατά τα άλλα, η Τζένιφερ δεν έχει δείξει ούτε στιγμή δημόσια ότι έχει πειραχτεί στο παραμικρό από τα σχόλια που έκανε ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων του γάμου τους, εκείνος υποκρινόταν ότι ζούσε κάτι που δεν υπήρχε στην πραγματικότητα.

Ενώ ο Μπραντ έχει ζητήσει επανειλημμένα συγνώμη μετανιωμένος, η Τζένιφερ δεν έχει σταματήσει να κόβει βόλτες με τον νέο αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), με τον οποίο οι φήμες τη θέλουν να ετοιμάζονται ταχύτατα για το μεγάλο βήμα…

Ζωή Κίττα

Δημοσίευση σχολίου

 
Top