Menu
 

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και τραγουδίστρια Jamie Lynn DiScala είναι φίλη της διεθνούς φήμης ηθοποιού Natalie Portman από τότε που ήταν επτά χρονών.Οι δύο φίλες ήταν συμμαθήτριες στο δημοτικό ενώ ακόμη και σήμερα έχουν πολύ καλές σχέσεις. Ωστόσο και η Jamie έχει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της showbiz καθώς έχει συμμετάσχει στο Grease και στο «Μάγο του Οζ» ενώ έγινε γνωστή από τη δημοφιλή σειρά «Soprano».
Πάντως η ίδια τονίζει πως η Mariah Carey ήταν εκείνη που την ενέπνευσε να ξεκινήσει την καριέρα της ενώ έχει χαρίσει τη φωνή της στο παρελθόν σε διαφημίσεις της Levi’s.
Το 2002 έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway πρωταγωνιστώντας στο έργο «Η πεντάμορφη και το τέρας».Ωστόσο στα προσωπικά της δεν ήταν και τόσο τυχερή καθώς χώρισε τον επί χρόνια μάνατζέρ της A.J. DiScala από τον οποίο κράτησε το επίθετο με το οποίο έγινε γνωστή.Η ίδια έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως αντιμετώπιζε προβλήματα με την εμφάνισή της και τα κιλά της. Έφτασε σε σημείο να έχει πρόβλημα βουλιμίας και από τότε αποφάσισε να ιδρύσει το Jamie Lynn DiScala, μία οργάνωση που είναι αφιερωμένη σε ανθρώπους με σοβαρές διατροφικές διαταραχές, προσπαθώντας να βοηθήσει όσο μπορεί.
Αν και ο πατέρας της ηθοποιού είναι Κουβανός και η μητέρα της Ελληνοαμερικανή με ρίζες και από τη Ρουμανία, η DiScala μιλάει άπταιστα Ελληνικά αλλά και Ισπανικά.






newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

 
Top