Menu
 

Ταύρος 2012 Προβλέψεις (Απρίλης 20 - Μάιος 20)
Οι συμπαθείς ταύροι που γεννήθηκαν μεταξύ 20 Απρίλη και 20 Μάη, είναι έξυπνοι, πρακτικοί, και ρεαλιστικοί, αλλά μπορούν επίσης να είναι αρκετά πεισματάρηδες και μεγάλη θέληση για επιτυχία.

Αγάπη και Σχέσεις: Ταύρος 2012 Ζωδια

Χάρη στις αρνητικές επιρροές από το συνδυασμό του Άρη και του Κρόνου, το πρώτο εξάμηνο του 2012 μπορεί να αποδειχθεί μια αγχωτικό ένα στα θέματα της αγάπης και των προσωπικών σχέσεων. Μην επιτρέψετε στους άλλους να επηρεάσουν τις σχέσεις αυτές, είτε στο σπίτι ή την εργασία, και να διατηρήστε ένα επίπεδο στις κατά καιρούς διαφωνίες ή διαφορές απόψεων.

Βρείτε το χρόνο να συναναστρέφεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας κάνοντας διάλειμμα από το στρες και την ένταση. Οι ταύροι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν νέους φίλους και το 2012 δεν θα είναι διαφορετικό, ειδικά το τέλος του έτους.


Εργασία και Οικονομικά: Τάυρος 2012 προβλέψεις

Θα πρέπει να περιμένετε σκαμπανεβάσματα στον χώρο της εργασίας σας και τα οικονομικά σας κατά το 2012. Το πρώτο τρίμηνο του έτους δεν είναι ακριβώς η καλύτερη στιγμή για προαγωγές ή ξεκίνημα νέων επιχειρήσεων. Θα πρέπει να αποφύγετε οποιεσδήποτε εσπευσμένες επενδύσεις ή ξαφνικές κινήσεις σταδιοδρομίας ενώ εστιάζοντας στην θέληση σας και αποφασιστικότητα να επιμείνετε για το καλύτερο.

Ανεξάρτητα από τον χώρο εργασίας σας , οι ταύροι θα πρέπει να περιμένουν τα τελευταία δύο τρίμηνα για να πετύχουν περισσότερο ενθαρρυντικές προοπτικές και καταστάσεις. Και για όσους ασχολούνται με την έρευνα ή την εκπαίδευση μια καλή ευκαιρία μπορεί να προκύψει νωρίς μέσα στην χρονιά.


Υγεία: Ταύρος Ζώδια 2012

Οι ταύροι μας θα πρέπει προσέχουν για τυχών προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου του έτους, καθώς και ίσως για κάποιο μικρό ατύχημα κατά το τρίτο τρίμηνο.

Αν και συνήθως γενικά υγιείς και θα πρέπει να προσέξουν το στομάχι τους ή και τους πνεύμονες προς το τέλος του έτους. Ακούστε το σώμα σας κάνοντας άσκηση και σωστή διατροφή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top