Menu
 

Αλλάζουν τα δεδομένα για τον πυροβολισμό που δέχτηκε η ηθοποιός, Γωγώ Φαρμάκη. Η κατάθεσή της διαψεύδει τον δράστη αλλά και την αδελφή της, Όλγα.Πολλά ερωτηματικά εξακολουθούν να υπάρχουν στην υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού της ηθοποιού Γωγώς Φαρμάκη, αδελφής του γνωστού μοντέλου Όλγας Φαρμάκη, που τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου 2011 παραλίγο να χάσει τη ζωή της από πυροβολισμό που δέχτηκε από τον σύντροφο της αδελφής της, επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα.
Λίγο αφότου η Γωγώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον Αγγλούπα και την αδελφή της, τόσο το μοντέλο όσο και ο νεαρός επιχειρηματίας είχαν δηλώσει στην Αστυνομία ότι επρόκειτο για ατύχημα.Η κατάθεση που έδωσε η Γωγώ στην Αστυνομία όμως ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, η ηθοποιός δήλωσε στην Αστυνομία ότι ο πυροβολισμός σε βάρος της δεν ήταν ατύχημα αλλά ότι σκοπίμως ο Αγγλούπας την πυροβόλησε ύστερα από έναν καβγά.Με την κατάθεσή της στην ουσία κατηγορεί τον 33χρονο επιχειρηματία για απόπειρα δολοφονίας. "Κάποιος λέει ψέματα. Όμως σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει", φέρεται να δήλωσε αξιωματικός που χειρίζεται την υπόθεση.
Η εβδομάδα που έρχεται θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς η Γωγώ τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου θα πάρει εξιτήριο.
cosmo

Δημοσίευση σχολίου

 
Top