Menu
 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24-gr, στα Σπάτα έχουν φτάσει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλης Ξενιάδης δήλωσε τελευταία φορά εισόδημα το 2005 (για το οικονομικό έτος 2004) κι αυτό ανερχόταν σε 67.000 ευρώ!Έκτοτε οι δηλώσεις του στην εφορία (σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που έχουν στην ΠΑΕ) εμφανίζονται ως μηδενικές. Σχήμα οξύμωρο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άνθρωπος αυτός φέρεται ως ο επικεφαλής ομίλου που αποτελείται από 54 επιχειρήσεις...
Σχήμα ακόμα πιο οξύμωρο αν συνυπολογιστεί το ότι δηλώνει αποφασισμένος να καταβάλει άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή όροι της συμφωνίας που υπάρχει με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και επιπλέον 7,5 εκατ. ευρώ ως το τέλος του Ιανουαρίου προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της κιτρινόμαυρης εταιρείας, με ποσοστό 51% επί του συνολικού!
Ένα ακόμα στοιχείο που προκύπτει από τον έλεγχο τον οποίο διεξάγει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ότι το τελευταίο εισόδημα που αφορά εκείνον και την οικογένειά του, δηλώθηκε πέρυσι από τη σύζυγο του Β. Ξενιάδη και πρόκειται για ποσό 10.000 ευρώ. Δηλώθηκε επίσης και μία εξοχική κατοικία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top