Menu
 

Είναι γεγονός! Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής , Νίκος Βέρτης επιστρέφει δυναμικά στην σκηνή του Fantasia live για να βάλει φωτιά στην διασκέδαση και δώσει μία άλλη νότα στα καλοκαιρινά μας βράδια. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαίου και δεν βλέπουμε την ώρα. Μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης θα εμφανιστεί ξανά στο ίδιο κέντρο και το 2012!

Ο μοναδικός χώρος του νυχτερινού κέντρου Fantasia που έχει φιλοξενήσει πολύ επιτυχημένα σχήματα μας περιμένει με ένα μουσικό πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα με ένα σχήμα από πλειάδα ταλαντούχων νέων καλλιτεχνών και πολλές εκπλήξεις!

Ο Νίκος Βέρτης ξεκίνησε με πριν λίγα χρόνια τραγουδώντας σε επαρχιακά μπουζούκια της βόρειας Ελλάδας και τώρα είναι πλέον ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες τραγουδιστές των τελευταίων ετών και ειδικά αυτή τη χρονιά η διασκέδαση στα κέντρα της παραλιακής του ανήκει! Έχει μεγάλο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα και όχι άδικα. Ξεχωρίζει για την σπουδαία φωνή του και τον εκπληκτικό τρόπο που ερμηνεύει από χασάπικα μέχρι ερωτικές μπαλάντες, μαγεύοντας τους πάντες. Κάθε του συνεργασία στέφεται με επιτυχία και κάθε δισκογραφική του δουλειά είναι πολύ προσεγμένη. Το ίδιο ισχύει και για το τελευταίο του CD single με τίτλο «Είμαι μαζί σου» που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Στο Fantasia live θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις νέες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη αλλά και παλαιότερες. Μάλιστα αναμένεται να ακούσουμε Live για πρώτη φορά κομμάτια από τον νέο ολοκληρωμένο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Τα τραγούδια του πολυαναμενόμενου δίσκου θα υπογράφουν μεγάλοι δημιουργοί , όπως ο Αντώνης Βαρδής , ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλίππου και η Όλγα Βλαχοπούλου.

Στον δρόμο προς την διασκέδαση στο Fantasia , στο πλευρό του Νίκου Βέρτη θα βρίσκονται και άλλα νέα παιδιά γεμάτα ενέργεια και ταλέντο που θα απογειώσουν το κέφι μα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μαζί μας θα είναι ο ταλαντούχος Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Ο νεαρός καλλιτέχνης ήρθε για να μείνει και αυτό το προδίδει η ραδιοφωνική του επιτυχία που μόλις κυκλοφόρησε , με τίτλο «Πετάω Ψηλά».

Στην σκηνή θα μας καταπλήξει και η εκρηκτική Ελευθερία Ελευθερίου. Την Κύπρια τραγουδίστρια με την κρυστάλλινη φωνή την γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχής της στο talent show “Fame Story”. Μάγεψε το κοινό με την φωνή της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση και είναι εδώ για να μας διασκεδάσει με πολλές αγαπημένες μας χορευτικές επιτυχίες.

Οι καλλιτέχνες δηλώνουν ότι οι πρόβες τους έχουν ολοκληρωθεί και είναι πανέτοιμοι για την έναρξη των Live εμφανίσεών τους στο Fantasia. Ο Νίκος Βέρτης ξεκούραστος και πιο ανανεωμένος από ποτέ υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Επιπλέον, ακόμα και ο ίδιος ο χώρος του νυχτερινού κέντρου θα μας εντυπωσιάσει καθώς είναι πλήρως ανακαινισμένος και κατάλληλα διαμορφωμένος για το θέαμα που θα φιλοξενήσει.

Στο πιο κομβικό σημείο της παραλιακής το κέντρο Fantasia Live μας περιμένει με τον αγαπημένο μας Νίκο Βέρτη για να γνωρίσουμε τι θα πει πραγματική διασκέδαση. Δεν πρέπει να το χάσουμε!
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 5, Ελληνικό

Δημοσίευση σχολίου

 
Top