Menu
 

Εθνική Ημέρα Χωρίς Σουτιέν-National No Bra Day. Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Μια ολόκληρη μέρα χωρίς στηθόδεσμο είναι μια μέρα που πρέπει κάθε μπούστο να είναι περήφανο που είναι μικρό, μεγάλο, στητό, πεσμένο ή όχι. Δείτε 12 πολύ διάσημες κυρίες που τιμούν την ημέρα αυτή, ακόμα κι αν δεν είναι 9 του Ιουλίου.

Εκτός από την πολύ γνωστή σε όλους μας 4th Of July, οπότε οι Αμερικανοί γιορτάζουν την ανεξαρτησία τους από την Αγγλία, ήξερες ότι υπάρχει και η 9η Ιουλίου; Μόλις πέντε μέρες μετά οι Αμερικανίδες γιορτάζουν και την ελευθερία τους από τους στηθόδεσμους. Όπως λέει και η επίσημη σελίδα στο facebook "Το στήθος είναι φανταστικό. Όλοι το πιστεύουμε. Ποιος άλλος καλύτερος τρόπος υπάρχει να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας από μια ολόκληρη μέρα χωρίς σουτιέν;".

Γιορτάστε το, λοιπόν, κάποια μέρα κι εσείς, όπως άλλωστε κάνουν και οι celebrities. Κάθε μέρα μπορεί να είναι μια μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας το στήθος σας μπορεί να αφεθεί ελεύθερο ή τύπου ελεύθερο, όπως έκαναν οι παρακάτω πολύ διάσημες κυρίες, οι οποίες το πιστεύουν.
πηγη

Δημοσίευση σχολίου

 
Top