Menu
 

Με αφορμή τη νέα δισκογραφική του δουλειά, ο Θέμης Ανδρεάδης παρουσιάζει μια μουσική παράσταση εφ' όλης της ύλης, στη μουσική σκηνή Backstage του Badminton, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου. Μαζί του η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Ευθυμιάδης, ο Δημήτρης Ανδρεάδης και η Σταυρούλα Μανωλοπούλου.
Με δεκαπέντε συν ένα νέα τραγούδια επιστρέφει στη δισκογραφία ο Θέμης Ανδρεάδης, έπειτα από πολύχρονη απουσία. Πρόκειται για μια νέα μουσική πρόταση, για έναν κύκλο τραγουδιών σε στίχους του ποιητή Γιάννη Ευθυμιάδη, με γενικό τίτλο: «Το σώμα ξέρει».
Στις δύο εμφανίσεις του στο Backstage, ο Θέμης, μαζί με φίλους του καλλιτέχνες, θα περιπλανηθεί από τα πρώτα χρόνια της δισκογραφικής του παρουσίας στις μπαλάντες και στα σατιρικά τραγούδια ως τις σημερινές δυνατές ιστορίες ζωής του νέου δίσκου. Μας προσκαλεί όλους, να μοιραστούμε μαζί του τη χαρά της νέας δημιουργίας και να τραγουδήσουμε όλα όσα αγαπάμε, όλα όσα μπορούν να μας ταξιδέψουν στον καιρό και στον χρόνο...
Παίζουν: Κωστής Βαζούρας: σαξόφωνο – φλάουτο, Δημήτρης Παπαλάμπρου: κιθάρες, Νίκος Ρούλος: μπάσο, Νίκος Σκομόπουλος: τύμπανα, Χρήστος Βιδινιώτης: μπουζούκι - μαντολίνο – τζουρά, Βασίλης Χατζηνικολάου: πιάνο – ακορντεόν.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: viva-gr / 13855 / abcd-gr / 210 8840600
BACKSTAGE - Μουσική Σκηνή στο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα – Άλσος Στρατού Γουδή
Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης
 

Δημοσίευση σχολίου

 
Top