Menu
 

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής κύριος Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ακροδεξιά εφημερίδα «Στόχος». Ο κ Μιχαλολιάκος «στόλισε» τα μέλη αλλά και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτηρισμούς όπως «αναρχοκομμουνιστές», «μπουρζουάδες» και «μπολσεβίκους γιαλαντζί»

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι το κόμμα του δεν είναι δυνατόν να αλλάξει γιατί όπως είπε: «Είμαστε η μυστική φωνή του Γένους». Τόνισε μάλιστα ότι το κόμμα του θα πρέπει να διδάξει «δια του παραδείγματος».

Αναφορικά με τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ο κ Μιχαλολιάκος τους κατέταξε σε δύο κατηγορίες: στους αναρχοκομμουνιστές και τους αστούς μπουρζουάδες. Για τους πρώτους είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάμεσα στους κόλπους του πολλά επικίνδυνα αναρχοκομμουνιστικά στοιχεία» ενώ για τους ψηφοφόρους του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα είπε ότι είναι «αστοί, μπουρζουάδες του κερατά και επομένως μπολσεβίκοι γιαλαντζί, πιστοί υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, των καπιταλιστών και του Τζορτζ Σόρος».
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top