Menu
 


me ta pantelonia kato-con el culo al aire-Με τα παντελόνια κάτω- Θέλετε…παλιοροκά που’ ναι και λίγο σεξομανής; Σας έχουμε τον Αντώνη τον…beautiful [Ιεροκλής Μιχαηλίδης]. Τρελαίνει τους πάντες και την κομμώτρια αγαπημένη του[δες Φωτεινή Τσακίρη].Θέλετε…ξιπασμένους και "φώνια";Επίσης σας έχουμε:Χρύσανθος και Υβόννη[Χαραλαμπίδης,Καρρά].Μην θέλετε κάτι που να φέρνει προς το πιο…ύποπτό του; Γιατί πολλοί υποψιάζονται για γκέι τους κολλητούς Άγγελο και Γιώργο[Αθανασίου και Δαδακαρίδης]


Τι κι αν έχουν σχέσεις και παιδιά;Η υποψία…παίζει έντονα επειδή ο ένας από τους δύο…μαγειρεύει και πολύ καλα!

Όχι,ούτε οι ωριμότεροι μένουν…εκτός παιχνιδιού.Ζηλιάρης τα μάλα είναι ο Κώστας[Κώστας Βουτσάς]που βλέπει την σύζυγό του[Πηνελόπη Πιτσούλη] να οδηγεί το ταξί του και της κάνει τη ζωή κόλαση από την ζήλια! Δύο πανέμορφα παιδιά[Πλάκα και Λαμπρόπουλος]έχει η Λίλα
[Μουτούση]και κάνει το παν για να τα μεγαλώνει σωστά…

Το ένα αδέλφι είναι στριφνο-τζόρας[Γιάννης Στεφόπουλος] το άλλο…στην κοσμάρα του[Μαρία Κωνσταντάκη].Αυτός είναι ιδιοκτήτης του κάμπινγκ,εκείνη δουλεύει σ’αυτό αλλά το μυαλό της είναι μόνο στους άντρες και στο σεξ!!!

Στο…μενού και μια καλλονή γιατρός[Ιζαμπέλα Κογεβίνα] που’ ναι χωρισμένη από έναν παραγωγό της τηλεόρασης που ακούει στο όνομα Αχιλλέας[Παναγιώτης Μπουγιούρης], ο οποίος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να της πάρει πίσω τα δύο τους παιδιά!Πως…μπερδεύονται όλοι αυτοί οι αληθινά διαφορετικοί ήρωες; Θα το δείτε και θα…σκάσετε στα γέλια, αφού οι …εκρήξεις-κόντρες-καυγάδες-διαξιφισμοί τους θα… δίνουν και θα παίρνουν σε καθημερινή βάση.
Το μεγάλο κανάλι παρά την κρίση ελληνοποίησε τη μεγάλη επιτυχία της ισπανικής τηλεόρασης, με τίτλο «con el culo al aire” ή ελληνιστί "Με τα παντeλόνια κάτω", με θέμα την κρίση. Η κρίση λοιπόν γίνεται σήριαλ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top