Menu
 

Τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο γραμματέας της Χ.Α., Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για στελέχη της ακροδεξιάς.
Ανάμεσα στους πέντε συληφθέντες βρίσκονται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.
Έχουν εκδοθεί εντάλματα σε 34 στελέχη της Χρυσής Αυγής
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έχει δοθεί εντολή για τη σύλληψη κορυφαίων στελεχών της συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος και ένας ακόμη βουλευτής.
Συνολικά η Αστυνομία αναζητά 34 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων του Ηλία Κασιδιάρη και του Γιάννη Λαγού. Δικαστικές πηγές υποστηρίζουν ότι οι συλλήψεις βασίζονται στις 32 δικογραφίες που έχουν αποσταλεί στον Άρειο, καθώς και σε καταθέσεις μαρτύρων.
Την Παρασκευή έγινε γνωστό πως σταματάει η κρατική επιχορήγηση στη Χρυσή Αυγή.
09:15 Συνελήφθη και ο βουλευτής της Χ.Α., Ηλίας Κασιδιάρης.
09:11 Αναζητούνται κι άλλοι βουλευτές.
09:00 Ραγδαίες οι εξελίξεις καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ όπου συλλαμβάνονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο συνελήφθη ο Ν. Μιχαλολιάκος.










ner.gr/42/168/16281/" />

Δημοσίευση σχολίου

 
Top