Menu
 

Graduados ANT1 OI SYMMATHITES EPEISODIA 1-2 ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ «Οι Συμμαθητές» δεν επιστρέφουν στα θρανία…
έρχονται στον ΑΝΤ1 και ξεκινούν δυναμικά την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στις 21:15 με διπλό επεισόδιο.Η νέα καθημερινή σειρά έρχεται για να προκαλέσει νοσταλγία, κωμικές καταστάσεις, ερωτικά μπερδέματα, παρεξηγήσεις και συγκινητικές στιγμές.Τι θα δούμε στα επεισόδια των Συμμαθητών; Πολλά… και αναπάντεχα.To πάρτι της αποφοίτησης από το λύκειο σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής για την παρέα του Παύλου, της Μαριλένας, του Αντρέα, του Γρηγόρη, της Βάλιας, της Κρίστης και του Λευτέρη. Εκείνη την τελευταία νύχτα θα μπερδέψουν, χωρίς να το καταλάβουν, τις ζωές τους.Είκοσι χρόνια μετά, ένα τυχαίο γεγονός, θα προκαλέσει ένα αλυσιδωτό, άτυπο reunion όπου όλη η παρέα θα έρθει αντιμέτωπη με τα ευτράπελα εκείνης της νύχτας και της νεανικής τους ανεμελιάς.Η νέα, καθημερινή κωμωδία του ΑΝΤ1 είναι βασισμένη στην πολυβραβευμένη σειρά “Graduados”, που έκανε πρεμιέρα στην Αργεντινή το 2012 και δείχνει μία παρέα του «τότε»… τώρα, ενώ το τραγούδι της νέας, καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, υπογράφουν οι «Μέλισσες».Η τυχαία συνάντηση που τους ξανασμίγει θα φέρει στο φως έναν ανείπωτο εφηβικό έρωτα και ένα μεγάλο μυστικό που θα ανατρέψει τις ζωές όλων των τους… για πάντα!

Σενάριο: Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Πάνος Κούτρας
Πρωταγωνιστούν: Κρατερός Κατσούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Παύλος Χαϊκάλης, Μάριος Αθανασίου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νικολέτα Καρρά, Πηνελόπη Πλάκα, Μιχάλης Μαρίνος, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Πούλης, Νίκη Λάμη, Αντώνης Κρόμπας, Φαίδρα Δρούγκα, Αναστασία Παντούση, Ρένος Ρώτας, Αουλόνα Λούπα, Γιάννης Φραγκίσκος, Άρης Τσάπης, Περικλής Αλμπάνης, Ιάσωνας Μανδήλας, Βερίνα Χιώτη, Φαίδωνας Φαρίντ.
Από την Τρίτη 28 Οκτωβρίου και καθημερινά, στις 21:15 στον ΑΝΤ1.
Οι Συμμαθητές ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Από την Τρίτη 28 Οκτωβρίου και καθημερινά, στις 21:15 στον ΑΝΤ1!
Ποιος είναι ποιος:
ΑΝΔΡΕΑΣ 
(Μάριος Αθανασίου)

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ (40 χρόνων) είναι εκπαιδευτής σκύλων. Είναι κατά των κοινωνικών δεσμών που μπορούν ενδεχομένως να καταστρέψουν τον διακαή του πόθο για ελευθερία και μόνιμη διασκέδαση. Ορκίστηκε να σέβεται ορισμένες εντολές μαζί με τους φίλους του  Κρίστι και Φρίντομ προκειμένου να αποφύγει τις παγίδες του συστήματος και στο τέλος να καταλήξει με μία «φυσιολογική ζωή». Μένει με τους γονείς του και την αδελφή του Γκέλυ και κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο τα τελευταία 20 χρόνια. Παρόλο που έχει πέραση στις γυναίκες, ορκίστηκε να μην κάνει ποτέ σοβαρή σχέση. Μόνο μια φορά στη ζωή του ένιωσε κάτι για μια κοπέλα,  στο χορό της αποφοίτησης. Το κορίτσι εκείνο λεγόταν Μαριλένα Κουλούρη και η απρόσμενη συνάντησή τους θα φέρει στην επιφάνεια ένα μυστικό καλά κρυμένο για χρόνια…
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ
(Μαριάννα Τουμασάτου)

Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ (40 ετών), είναι μια όμορφη, κομψή και ευκατάσταση κοπέλα που δεν ήταν ποτέ επιπόλαιη ή αλαζόνας. Είναι το μοναχοπαίδι του Αριστείδη, η γυναίκα του οποίου απεβίωσε όταν η Μαριλένα ήταν ακόμα μικρή.  Υπέφερε πολύ από την απώλεια της μητέρας της και ως η μόνη γυναίκα στην οικογένεια, δέθηκε ακόμα περισσότερο με τον πατέρα της, ο οποίος θέλει να ελέγχει τη ζωή της. Μετά το λύκειο, η Μαριλένα διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Κανένας δεν αμφέβαλλε ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν ο Παύλος, η σχέση της για αρκετά χρόνια. Η οικογενειακή ζωή της είναι χαλαρή και η ίδια είναι ερωτευμένη με τον άντρα της, ενώ μεγάλη της αδυναμία είναι ο γιος της Άρης. Κρατάει μια εξαιρετική, μακροχρόνια φιλία από τα μαθητικά χρόνια με τη Βάλια. Η συνάντησή της με τον Aνδρέα θα την αναστατώσει και θα περιπλέξει την μέχρι τώρα βολεμένη και τακτοποιημένη ζωή της. 
ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ
(Κρατερός Κατσούλης)

Ο ΠΑΥΛΟΣ (40 χρόνων) είναι ο σύζυγος της Μαριλένας. Ήταν πολύ δημοφιλής στο γυμνάσιο. Αθλητικός τύπος, αλαζόνας, πολύ νάρκισσος και γυναικάς. Ένας τέτοιος νεαρός δεν μπορούσε παρά να έχει το πιο όμορφο και περιζήτητο κορίτσι της τάξης. Αυτό όμως δεν τον εμπόδιζε να φλερτάρει και με άλλες. Παντρεύτηκε τη Μαριλένα μετά από απαίτηση του πατέρα της, όταν εκείνη έμεινε έγκυος με το που τελείωσαν το σχολείο. Έκανε αυτό το γάμο υπό πίεση, αλλά δέχτηκε γιατί του έδωσε την ευκαιρία να διεισδύσει στα υψηλά κοινωνικά στρώματα. Αγαπάει την Μαριλένα και το γιο του Άρη πολύ, αλλά για εκείνον η δουλειά έχει πάντα προτεραιότητα. Εργάζεται στην εταιρεία του πεθερού του και έχει παράλληλη σχέση με την Τατιάνα, τη διευθύντρια εμπορικού. 
ΑΡΗΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ
(Ρένος Ρώτας)

Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι ο ΑΡΗΣ (19 ετών) είναι ένα κακομαθημένο μοναχοπαίδι που έχει μεγαλώσει με χρυσά κουτάλια. Αυτό όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι ντροπαλός και ήρεμος εξαιτίας μιας πρώιμης συναισθηματικής ωριμότητας που έχει αναπτύξει, κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα αγόρια της ηλικίας του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο «συννεφάκι» της κοινωνικής τους κατάστασης και αυτό πολλές φορές προκαλεί συγκρούσεις με την πραγματικότητα και τους συνομήλικούς του. Κυκλοφορεί στο σπίτι σαν φάντασμα. Δυσκολεύεται να μιλήσει στους γονείς του, περνάει τον περισσότερο χρόνο κλεισμένος στο δωμάτιό του, απομονωμένος και προτιμά την ησυχία ως ασπίδα προστασίας. Στη σχολή του πηγαίνει αντίθετα στο «ρεύμα».  Δυσκολεύεται να ενσωματωθεί και να ανήκει σε μια ομάδα και πολλοί τον θεωρούν αλλόκοτο. 
ΚΡΙΣΤΙ ΖΑΦΟΛΙΑ
(Πηνελόπη Αναστασοπούλου)

Η  ΚΡΙΣΤΙ (39 χρόνων) είναι η μόνη γυναίκα φίλη του Ανδρέα. Συμμαθήτρια κι εκείνη, μοιράζεται το ίδιο όραμα ζωής με τον Ανδρέα και τον Φρίντομ και έχει δώσει μαζί τους όρκο ότι θα ακολουθούν πάντα τις ίδιες εντολές και δεν θα μπουν ποτέ στο συντηρητικό σύστημα. Έχει ένα πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει από το σπίτι της μέσα από τον οποίο κρατάει ζωντανή την εποχή των 80’s και μοιράζεται τη φιλοσοφία της με τους επίλεκτους ακροατές της. Σε σχέση με τους άντρες είναι «εξαιρετική φίλη», μοιράζεται τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας και προσαρμόζεται στα «θέλω» τους, προκειμένου να μην υπάρξει ρήξη στη σχέση της μαζί τους. Όσον αφορά τις ρομαντικές σχέσεις, κόβει γρήγορα τις γέφυρες επικοινωνίας που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε μια σοβαρή σχέση. Αυτό ιντριγκάρει τους άντρες που την κυνηγούν ακόμα περισσότερο. Δεν τολμά να εξερευνήσει τα συναισθήματά της. Εάν έκανε κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να αποδεχθεί το γεγονός ότι ήταν πάντα ερωτευμένη με τον Ανδρέα. 
ΛΕΥΤΕΡΗΣ («ΦΡΙΝΤΟΜ») ΛΟΥΚΑΤΟΣ
(Αντώνης Κρόμπας)

Ο  ΛΕΥΤΕΡΗΣ (41 ετών) είναι ο «ΦΡΙΝΤΟΜ». Οι γονείς του πέθαναν σε αεροπορικό δυστύχημα όταν ήταν έφηβος. Κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία και ζει από αυτή. Δεν εργάστηκε ποτέ. Περνάει τον περισσότερο καιρό του στο παλιό πατρικό σπίτι. Ζει με τον Διονύση, τον οικονόμο του σπιτιού, με τον οποίο έχει μια σχέση αγάπης-μίσους. Κατά κάποιο τρόπο, για τον Aνδρέα και την Κρίστι, είναι ο μικρότερος αδελφός- κι ας είναι κατά τι μεγαλύτερος- τον οποίο έχουν αναλάβει να σώζουν από τις δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι ο τύπος που επιβιώνει εύκολα, εντούτοις λατρεύει τα αστεία και τις φάρσες. Όσο πιο επικίνδυνες, τόσο πιο ελκυστικές γίνονται για κείνον. Έχει πρόβλημα με το να βάζει όρια και οδηγείται σε υπερβολικές καταχρήσεις, μεθύσια και ακραίες καταστάσεις. Κατά περίεργο τρόπο όμως, είναι το μικρό παιδί που βρίσκει ταυτόχρονα και λύσεις. Οι γυναίκες σφάζονται στην ποδιά του και αυτά που τους ψιθυρίζει στο αυτί θα μείνουν για πάντα ένα από τα πιο ανεξήγητα μυστήρια στην ανθρωπότητα. 
ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΑΠΑ 
(Νικολέτα Καρρά)

Η  ΤΑΤΙΑΝΑ είναι το είδος της γυναίκας που προκειμένου να επιτύχει το στόχο της δεν έχει φραγμούς. Πατάει επί πτωμάτων. Φυσικά δεν ήταν πάντα έτσι. Η Τατιάνα είναι στην πραγματικότητα η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ένα κορίτσι που αποφοίτησε με τον Ανδρέα, την Μαριλένα και τον Παύλο. Παχουλή στην εφηβεία της, υπέστη την ταπείνωση των συμμαθητών της στο σχολείο. Τότε ήταν ερωτευμένη με τον Παύλο, το πιο όμορφο αγόρι της τάξης αλλά ήταν «καταδικασμένη» να ακούει μόνο τους χλευασμούς του. Σπούδασε στο εξωτερικό, όπου έκανε δραστικές δίαιτες και πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να γίνει αυτό που ονειρευόταν πάντα. Ο Παύλος ήταν πάντα το τρόπαιο και μεγάλο της απωθημένο. Έπιασε δουλειά στην εταιρεία του πεθερού, με μοναδικό στόχο να καταφέρει να τον ρίξει στο κρεβάτι της. Απώτερος σκοπός της να τον χειραγωγήσει και να τον εκμεταλλευθεί. 
ΒΑΛΙΑ ΞΕΝΟΥ
(Φαίδρα Δρούκα)

Η  BAΛIA ΞΕΝΟΥ (40) είναι η καλύτερη φίλη της Μαριλένας, η μόνη που εμπιστεύεται. Ήταν συμμαθήτριες και από τότε η φιλία αυτή καλά κρατεί. Η Βάλια είναι ψυχαναλύτρια και περνάει τις ημέρες της με τους ασθενείς και τα προβλήματά τους. Για την Μαριλένα, η Βάλια είναι η σύνδεσή της με τον πλανήτη γη, ο άνθρωπος που δεν της χαϊδεύει πάντα τα αυτιά, αλλά είναι πάντα εκεί για εκείνη. Η συνύπαρξή τους είναι πολύ αρμονική. Ο Παύλος  και ο Αριστείδης δεν την πολυσυμπαθούν. Ο πρώτος γιατί πιστεύει ότι είναι κακή επιρροή για τη γυναίκα του, ο δεύτερος γιατί νιώθει ότι βρίσκεται συνέχεια υπό το επίμονο βλέμμα μιας ψυχαναλύτριας. Δεν υπήρξε τυχερή με τους άντρες, χώρισε με την τελευταία της σχέση προσφάτως, μισεί την μοναξιά και θέλει να γίνει μητέρα. Κάθε άντρας που την πλησιάζει είναι για εκείνη μια ευκαιρία για να γίνει πατέρας του παιδιού που θέλει να κάνει… Η συνάντησή της με τον Γρηγόρη θα την ενθουσιάσει, αλλά τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία. 
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
(Δημήτρης Μαυρόπουλος)

Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (65 ετών), ένας λαϊκός κατά βάση άνθρωπος που κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό επιχειρηματία με δύναμη και πλούτο. Είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ΚOOL DOG, μιας εταιρίας που κατασκευάζει και διανέμει ζωοτροφές και συναφή προϊόντα, έχοντας παράλληλα δημιουργήσει μια αλυσίδα από καταστήματα «μπουτίκ σκύλων», που τον έχουν τοποθετήσει ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του εμπορίου. Είναι απίστευτα έξυπνος και σαγηνευτικός και αν είναι σε καλή διάθεση μπορεί να γοητεύσει τους πάντες. Αν όμως τον πετύχεις σε κακή ημέρα, μπορεί να γίνει σκληρός, σαδιστής και χωρίς ίχνος οίκτου για κανέναν, ακόμα και με τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς κατά βάθος δεν είναι παρά ένας ανασφαλής άντρας. Η ξαφνική απώλεια της γυναίκας του και το γεγονός ότι έπρεπε να μεγαλώσει την κόρη του μόνος του, τον ανάγκασε να αναλάβει ένα ρόλο για τον οποίο δεν ήταν έτοιμος. Έτσι ο έπαθε μια εμμονή και μια ανάγκη ελέγχου της μοναχοκόρης του που στα μάτια του ήταν πάντα ένα μικρό κοριτσάκι. 
ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
(Χριστίνα Τσάφου)

Η  ΝΤΙΝΑ (60 χρόνων) είναι η μητέρα του Ανδρέα, παντρεμένη με τον Ισίδωρο, τον πρώτο της έρωτα. Σαν ζευγάρι τα πάνε καλά αλλά το πάθος έχει εξαφανιστεί προ πολλού. Δουλεύει με τον άντρα της  στην οικογενειακή τους επιχείρηση και παράλληλα προσέχει το σπίτι και τα παιδιά τους που αν και ενήλικες, συμπεριφέρονται σαν παιδιά. Είναι υπερπροστατευτική και ανακατεύεται εκεί που δεν την σπέρνουν. Αρνείται να μην έχει άποψη όταν τα παιδιά της παίρνουν αποφάσεις ή να μην έχει παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους. Από την άλλη, η Ντίνα ζει μια διπλή ζωή που ο άντρας και τα παιδιά της δεν υποψιάζονται. Είναι εθισμένη στα τυχερά παιχνίδια και έχει αποκτήσει πολλά χρέη. 

ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
(Παύλος Χαϊκάλης)

Ο  ΙΣΙΔΩΡΟΣ (65 ετών) είναι ο πατέρας του Ανδρέα, σύζυγος της Ντίνας. Είναι αφοσιωμένος στη γυναίκα, τα παιδιά και την οικογενειακή του επιχείρηση. Έχουν ένα κατάστημα που πουλάει υφάσματα στο εμπορικό κέντρο της γειτονιάς, στο ισόγειο, στο ίδιο κτίριο που μένουν.  Είναι βαθιά πιστός ορθόδοξος χριστιανός και προσπαθεί ματαίως να περάσει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις στην οικογένειά του. Δεν το βάζει κάτω όμως και προσπαθεί να κρατήσει την παράδοση. Πέρα από την εμμονή του με τη θρησκεία, δεν είναι καταπιεστικός πατέρας. Σέβεται τις αποφάσεις των παιδιών του, ακόμα και αν δεν συμφωνεί μαζί τους. Δεν τους κακομαθαίνει αλλά έχει αδυναμία στην κόρη του. Με τον Ανδρέα η σχέση του είναι λίγο πιο κρύα γιατί συνέχεια τον συγκρίνει με τα παιδιά των φίλων του. Η σχέση του με τη γυναίκα του είναι λίγο ταραχώδης, ενώ διατηρεί σχέση με την πιο πιστή του υπάλληλο… 
ΓΚΕΛΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
(Πηνελόπη Πλάκα)

Η ΓΚΕΛΥ (29 ετών), είναι η αδελφή του Ανδρέα Έχει δυναμική προσωπικότητα και μια σχέση αγάπης-μίσους με τον αδελφό της. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο αδελφός της αδιαφορεί για όλες τις ευκαιρίες που του έχει δώσει η ζωή  και προτιμά να κάθεται στο σπίτι και να τεμπελιάζει κάτω από τις φτερούγες των γονιών του. Είναι φιλόδοξη, θέλει να αποκατασταθεί επαγγελματικά και να μην εξαρτάται από τους γονείς της. Γι’ αυτό σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δεν είναι υπερβολικά έξυπνη, αλλά θέλει να τελειώνει με τις σπουδές της. Νιώθει την υποχρέωση να δώσει στους γονείς της αυτό που ο αδελφός της δεν κατάφερε να κάνει. Δηλαδή να πάρει ένα πτυχίο και να κάνει μια οικογένεια. Καβγαδίζει συχνά με τη μητέρα της και την κατηγορεί ότι εξαιτίας της ο αδελφός της έχει καταντήσει έτσι. Για εκείνην ο Ανδρέας αντιπροσωπεύει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που εκείνη θέλει να γίνει. Η άλλη όψη του νομίσματος. 
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
(Μιχάλης Μαρίνος)
Αθλητικός τύπος και παθολογικός σαγηνευτής, ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ, έκανε καριέρα προμοτάροντας την εικόνα πολλών σημαντικών εταιριών. Είναι ευκατάστατο στέλεχος, φιλόδοξος και ανταγωνιστικός, γνωρίζει την αξία του χρήματος και συγκαταλέγεται στους αδίστακτους επιχειρηματίες. Προσέχει πολύ την εικόνα του αλλά και εκείνη των συνεργατών του και έχει πολύ λίγους φίλους. Ένας από αυτούς είναι και ο Παύλος. Χάθηκαν για λίγο αλλά στο σχολείο ήταν αχώριστοι και φανατικοί εχθροί του Ανδρέα  και της παρέας του.
Ο Γρηγόρης ήταν συνεργάτης του και στις γυναικοδουλειές τους. Και οι δύο τους περνούσαν καλά ξελογιάζοντας και εξευτελίζοντας τα κορίτσια που έπεφταν στα πόδια τους. Ήταν τα κλασσικά κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που ο Ανδρέας και οι φίλοι του σιχαίνονταν. Μετά το Master που πήρε στο Marketing και τη Διαφήμιση, μπήκε στην εταιρία του Αριστείδη. Η παρουσία του όμως ήταν πολύ σύντομη και έφυγε απογοητευμένος. Μετά από επίπονες όμως προσπάθειες κατάφερε να βρει δουλειά σε ανταγωνιστική εταιρία την οποία και έκανε νούμερο ένα. Τα λεφτά όμως θα τον δελεάσουν και θα επιστρέψει… 
ΣΟΦΙΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ
(Αναστασία Παντούση)

Είναι η έφηβη κοπέλα που αρέσει στον Άρη. Οι γονείς της πήραν διαζύγιο όταν ήταν μικρή. Είναι το κλασσικό μοντέλο κοριτσιού που όταν περπατάει οι συμμαθητές της την βλέπουν σε slow motion με τα μαλλιά της να ανεμίζουν στον αέρα. Είναι πανέμορφη και αγγελικά πλασμένη. Η ιστορία της Σοφίας με τον Άρη είναι παρόμοια με εκείνη την ανεκπλήρωτη αγάπη που έζησε ο Ανδρέας με την Μαριλένα, γι’ αυτό και ο Ανδρέας θα παρέμβει όταν αντιληφθεί ότι ο Άρης είναι ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι.  
Η Σοφία βγαίνει φυσικά με το πιο διάσημο αγόρι της τάξης της τον Κυριάκο, έναν ανάξιο νεαρό που εκμεταλλεύεται τους πιο αδύναμους.  
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ
(Ιάσονας Μανδηλάς)

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι ακριβώς το αντίθετο του Άρη. Είναι γεννημένος ηγέτης και πολύ χαρισματικός, αλλά δεν έχει πρόβλημα να καταχραστεί τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται. Κοροϊδεύει συχνά τον κόσμο για να κρατήσει την «αρχηγία» του και να νιώθει ότι οι άλλοι του είναι υποταγμένοι, αλλά ο ΑΡΗΣ δεν ενδίδει και αυτό τον κάνει αυτόματα εχθρό του. Η οικογένειά του είναι εύπορη και όλα τα κορίτσια τον θέλουν. 
ΓΙΩΡΓΟΣ
(Σπύρος Πούλης)

Είναι ο γραμματέας του Αριστείδη και ουσιαστικά «σκλάβος» του. Ο Γιώργος είναι ομοφυλόφιλος, υπάκουος, τίμιος και δουλοπρεπής, έχοντας την εντύπωση ότι υπομένοντας όλα αυτά θα καταφέρει κάποια στιγμή να ανέβει κοινωνικά και οικονομικά. Κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Γνωρίζει την καθημερινή ρουτίνα και το πρόγραμμα του Αριστείδη καλύτερα και από τον ίδιο, υπογράφει τις επιταγές του και αγοράζει ακόμα και τα ρούχα του. 
ΔΙΟΝΥΣΗΣ
(Περικλής Αλμπάνης)

Είναι o οικονόμος του Φρίντομ και συγκεκριμένα ο κλειδοκράτορας, μιας και ο Φρίντομ δεν κρατάει καν κλειδιά του σπιτιού επάνω του.  
Ο άνθρωπος αυτός κάνει κουμάντο στο σπίτι που έχει υποστεί «κατεδάφιση» μετά τον τραγικό θάνατο των γονιών του Φρίντομ. Τώρα έχει αναλάβει τον ρόλο της γκρινιάρας μαμάς και η σχέση τους έχει ξεπεράσει κατά πολύ την επαγγελματική της διάσταση. Σε αυτή τη σχέση υπάρχουν πολλοί καβγάδες και τσακωμοί που πηγάζουν από την μεγάλη αγάπη που νιώθει ο Διονύσης γι’ αυτόν, καθώς τον θεωρεί πολύ ευάλωτο. 
ΣΕΣΙΛΙΑ 
(Νίκη Λάμη)

Είναι η υπηρέτρια της Μαριλένας. Πολύ τίμια, αλλά οξύθυμη και γλωσσού Ισπανίδα. Στη δουλειά της είναι άψογη αλλά έχει συνέχεια κακή διάθεση και παραπονιέται. Υπερασπίζεται δυναμικά τα δικαιώματά της, δεν κάνει ποτέ κάτι παραπάνω από αυτά που θεωρεί ότι είναι στα καθήκοντά της και εάν τύχει και το κάνει, τότε το χρεώνει εξτρά. 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΥΒΑΛΗΣ
(Άρης Τσάπης)

Συμφοιτητής του Άρη. Είναι ο μόνος που μιλάει κάπως μαζί του, αλλά δεν είναι κολλητός φίλος (τη στιγμή που αρχίζει η ιστορία μας τουλάχιστον). Ο Βαγγέλης είναι αυτός που επιδιώκει την παρέα του Άρη, γιατί οι άλλοι δεν τον «παίζουν» παρά τις προσπάθειές του. Ο Άρης ως ευγενικό παιδί, δεν τον απορρίπτει, αλλά δεν του δίνει κα πολύ θάρρος, δεν του ανοίγεται. Ο Βαγγέλης είναι από κάποιο μικρό χωριό της Μακεδονίας, η οικογένειά του είναι αγροτική και φτωχή. Έχει φτιάξει όμως έναν μύθο γύρω του, τάχα είναι μέσα από τη Θεσσαλονίκη, τάχα ο μπαμπάς του είναι έμπορος, τάχα είναι πολύ άνετοι οικονομικά, τάχα μένουν στο Πανόραμα, τάχα έχουν και εξοχικό στη Χαλκιδική. Δουλεύει σκληρά τα βράδια για να ζήσει και να πληρώνει τη σχολή του. Ίσως παρκαδόρος ή γκαρσόνι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο ή και τα δύο, για να τα βγάλει πέρα. Κάνει διπλή ζωή στην ουσία. Μένει σε ένα άθλιο υπόγειο στα Εξάρχεια, αλλά το κρύβει. Έχει μεγάλη ιδέα για την απήχησή του στο άλλο φύλο, ορμάει αλλά τρώει συνέχεια πόρτες. Δεν το βάζει όμως κάτω.
ΤΖΕΡΙ ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ  
(Φαίδων Φαρίντ)

Συμφοιτητής του Άρη, easygoing τύπος. Δεν μασάει και δεν είναι κομπλεξικός, αν και καμιά φορά αντιμετωπίζει στοιχεία ρατσισμού γιατί είναι μελαμψός. Ασχολείται φανατικά με τη μουσική, έχει μια μπάντα που κάνει λάιβ εμφανίσεις σε μπαρ και κλαμπάκια. Προέρχεται από μεσαία οικογένεια, ούτε πλούσια ούτε φτωχή και μένει κάπου στο κέντρο. Παρά το ανάλαφρο που βγάζει, είναι συγκροτημένο παιδί. Δεν θέλει να είναι μόνο μουσικός, θέλει να είναι και μάνατζερ του εαυτού του και ξέρει πως αυτό χρειάζεται γνώσεις. Δεν έχει κολλητούς, τους συναναστρέφεται όλους χαλαρά, αλλά κατά βάθος δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους. Όταν όμως γνωρίσει καλύτερα τον Άρη, θα γίνει φίλος του και θα λειτουργήσει ως επιπλέον «καταλύτης» στη μεταμόρφωσή του.
ΠΩΛΙΝΑ ΣΤΑΜΕΛΟΥ
(Αουλόνα Λούπα)

Η κολλητή της Σοφίας, στην ίδια σχολή κι αυτή. Σνομπ, πονηρή και «παγώνι», δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Αγαπάει τη φίλη της, αλλά στο βάθος τη ζηλεύει κιόλας για τη δημοτικότητά της και τη σχέση της με τον Στέφανο. 
ΜΙΛΤΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
(Γιάννης Φραγκίσκος)

Ο κολλητός του Στέφανου, στην ίδια σχολή. Νόστιμο παιδί, αλλά δεν του κόβει και πάρα πολύ. Θαυμάζει απεριόριστα το φίλο του και τον ακολουθεί πιστά σε ό,τι κάνει, σαν υποτακτικός. Είναι όμως άτσαλος, δειλός και τζάμπα μάγκας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top