Menu
 


​BROUSKO EPEISODIA 201-202-203-204
BROUSKO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 204
Μπρούσκο επεισόδιο 204- Ο Νεκτάριος δείχνει να είναι έκπληκτος με τη Δήμητρα αφού δείχνει να είναι αρνητική απέναντι στη Βασιλική και τη
θεωρεί ακατάλληλη ως την καινούργια σύντροφος του Πάτροκλου. Δυστυχώς όμως για εκείνη τα ψέματα σχετικά με τον αποστολέα της ανθοδέσμης θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και θα ξεσκεπαστεί από την κόρη της την Μαρίνα όπου και να ρίχνει πολλές απειλές ότι θα τα μαρτυρήσει όλα στον πατέρα της.

Όταν η μικρούλα Αθηνά έχει εξαφανιστεί με την νταντά,όλοι πλέον δείχνουν να τρέμουν στο γεγονός ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν το μωρό και τρέχουν να τα καταγγείλουν στην Αστυνομία.

Ο Ματθαίος δείχνει να είναι εξοργισμένος με το Νεκτάριο αφού ο Νεκτάριος πρόσλαβε τον αδερφό της Όλγας χωρίς να τον ενημερώσει.

Όταν ο Διαμαντής με την Αναστασία θα έρθουν πιο κοντά σαν οικογένεια τότε εκείνος θα εκμεταλλευθεί το γεγονός και θα την επηρεάσει λέγοντάς της να μείνει μαζί με τον Αντώνη. Πλέον όμως ο Αντώνης φαίνεται να έχει άλλα σχέδια τώρα.

Η Λουκία δείχνει να είναι εντελώς απογοητευμένη και θυμωμένη με τον Παύλο, όταν εκείνος θα της ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σχέδια να την παντρευτεί.

Ο Μηνάς κάνει άπειρες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να πείσει τον Σήφη να κρατηθεί μακριά από τη γυναίκα του πατέρα του την Λουκία αλλά εκείνη θα ξαφνιαστεί και θα μείνει άναυδη όταν θα τον συναντήσει εντελώς ξαφνικά στο οινοποιείο.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια από τη σειρά: Μπρούσκο

BROUSKO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 203
Μπρούσκο επεισοδιο 203, brousko, mprousko epeisodio 203 Μπρούσκο επεισόδιο 203- Η έντονη περιέργεια και η καχυποψία του Αχιλλέα τον κάνει να δει το μήνυμα στο κινητό του Πάτροκλου και θα χαλάσει
στο τέλος η διάθεση των δύο ζευγαριών στην Ταϊλάνδη και θα έχει σαν αποτέλεσμα τα δύο ζευγάρια να χωριστούν σε δύο γκρουπ.Ο Ματθαίος μαζί με την Αναστασία θα συναντηθούν στο σπίτι της Δάφνης και η συνάντηση αυτή θα προκαλέσει μεγάλες εντάσεις νοσταλγίας και πολύ πάθος.

Ο Μάρκος μαζί με την νταντά θα έχουν ένα έντονο διάλογο όταν εκείνη θα ζητήσει να έχει τον πλήρη έλεγχο πάνω στο μωρό τους.Η κάρτα που θα δει η γιαγιά Ανδριανή θα την ενισχύσει σχετικά με την υγεία της Ευρυδίκης.

Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα ζουν περισσότερο από ποτέ και πιο έντονα τον έρωτά τους στην πανέμορφη Ταϊλάνδη.Η Δήμητρα δείχνει να είναι εξοργισμένη όταν θα μαθει απο το Νεκτάριο ότι κάτι έχει συμβεί μεταξύ του Πάτροκλου και της Βασιλικής.

Ο φόβος που είχε ο Παύλος Γιαννακάκης θα βγει αληθινός αφού ο Διαμαντής κατάφερε με τα παιδιά να υπογράψουν μια καινούργια συμφωνία με όρους που έθεσε ο Διαμαντής.Ο Ματθαίος θα επιστρέψει στην Κύπρο όπου και θα δημιουργήσει επιπλέον νεύρα στην Όλγα.

Η Δάφνη έχει χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της αφού έχει διαπιστώσει ότι η καινούργια Κύπρια νταντά έχει φύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό της.

Ο Σηφης θα στήσει μια εντελώς και καλά τυχαία συνάντηση μαζί με τη Λουκία.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια από τη σειρά: Μπρούσκο

BROUSKO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 202
Μπρούσκο επεισοδιο 202, brousko, mprousko epeisodio 202 Μπρούσκο επεισόδιο 202- Πλέον τα δύο ζευγάρια απολάμβαναν το ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη όπου και ζουν απίστευτες εμπειρίες,εντελώς
συμπτωματικά ο Αχιλλέας θα δει ένα μήνυμα του Διαμαντή στο κινητό του Πάτροκλου.Από εκείνη την ώρα και μετά ο Αχιλλέας θα είναι πολύ σκεπτικός όπου και θα τον βασανίζουν έντονα ερωτήματα και θα θέλει να ζητήσει εξηγήσεις.

Ο πατέρας του Σήφη για πρώτη φορά θα συγκρουστεί τόσο έντονα με τον Διαμαντή όπου θα φέρει στην επιφάνεια το πόσο βαθύ είναι το χάσμα που τους χωρίζει αυτούς τους δύο άντρες.

Ο Σήφης ξαφνικά θα έχει έντονο πρόβλημα με την κόρη του γιατί θα τον ακούσει να λέει στη Μελίνα ότι την αγαπά ακόμη και ότι ο τοκογλύφος που του δάνεισε τα λεφτά του ασκεί τεράστιες πιέσεις.

Η καινούργια οινολόγος η Όλγα πλέον ξεκινάει τη συνεργασία της στο οινοποιείο του Ματθαίου αλλά προσθέτει τους δικούς της όρους. Ο Διαμαντής που έχει στριμώξει έντονα τον Ματθαίο και τον πιέζει σχετικά με τις υποχρεώσεις που έχει πάρει με τις εξαγωγές στην Kίνα και με μια κίνηση ματ που μοιάζει σαν εκβιαστική θα του ζητήσει να κάνουν συμβόλαια.

Μια κυρία που ζει στα Χανιά η Πανίτσα θα αναλάβει να είναι νταντά της Δάφνης και η κάπως παράξενη συμπεριφορά που θα έχει θα γίνει αιτία για καινούργιες και σπαρταριστές περιπέτειες.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια από τη σειρά: Μπρούσκο

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 201

Μπρούσκο επεισοδιο 201, brousko, mprousko epeisodio 20 1Μπρούσκο επεισόδιο 201- Ο Σήφης και η Μελίνα έχουν μια τρυφερή και αποκαλυπτική συνομιλία και η Αγγελική τους βλέπει και στεναχωριέται και ξεσπά.

Τον Πάτροκλο προκαλεί ο Αχιλλέας να παραδέχτει ότι έχει αισθήματα για την Δήμητρα. Ο Πάτροκλος δεν φοβάται τίποτα και στέλνει λουλούδια στην Δήμητρα και εκείνη νιώθει πολύ κολακευμένη και δεν λέει σε κανέναν τίποτα.

Σε πολύ άσχημη κατάσταση και με ενοχές βρίσκεται η Μελίνα αφού με την απαγωγή της προκάλεσε έντονες οικονομικές δυσχέρειες στον Σήφη.Η Μελίνα για να δείξει την ευγνωμοσύνη της στον Σήφη λέει στον Αχιλλέα ότι διστάζει να πάνε ταξίδι του μέλιτος και εκείνος γίνεται έξω φρενών.

Ο Ματθαίος πάει στον αστυνόμο και του δείχνει το βίντεο με την δολοφονία των γονιών του και του λέει ο αστυνόμος ότι το βίντεο είναι γνήσιο.Όμως κάποιος φαίνεται να δυσκολεύει τις έρευνες της αστυνομίας με μία νέα δολοφονία.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια από τη σειρά: Μπρούσκο

Δημοσίευση σχολίου

 
Top