Menu
 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 29.02.2016 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ELLHNIKES SEIRES ELLINIKA SHRIAL

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 38
9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Ο Νικήτας και η Στέλλα ετοιμάζονται να πάνε εκδρομή στην ορεινή Κορινθία. Κάτι έκτακτο όμως που θα προκύψει στη δουλειά της Στέλλας θα την βάλει σε δίλημμα. Μια κρίση μεσοσπονδύλιου δίσκου της Βούλας, οι καταπιεστικές φροντίδες του Μηνά και ο Μπαλούρδος από την «Ελληνοφρένεια» μπλέκονται
σ' ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Χωρίς εσένα Επεισόδιο 66
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο διαγωνισμός τραγουδιού όπου συμμετέχει ο Γιάννης γίνεται αφορμή για τη συνάντηση Μιχάλη και Δημήτρη. Ομως, το πραγματικό πρόβλημα το έχει η Χριστίνα, που από ένα ατύχημα δεν καταφέρνει να παρακολουθήσει τη μουσική βραδιά. Η εκρηκτική χημεία Αλεξάνδρας και Εύας φέρνει σε πραγματική αμηχανία τον Στάθη και τον Γιώργο.

9 μήνες 1ος Κύκλος Επεισόδιο 116
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Η Αννα ζητάει από τον Αλκη να μάθει τις προθέσεις του σχετικά με τον γάμο του με τη Χαρά, καθώς δεν θέλει να πληγωθεί ξανά η Κρίστη. Εκείνος ξεσπάει για την καχυποψία απέναντί του, μέσα του όμως νιώθει εγκλωβισμένος αφού πραγματικά βρίσκεται ανάμεσα στα δύο κορίτσια. Η Μάρθα τρυπώνει για άλλη μία φορά στο δωμάτιο της Φωτεινής και της λέει πως η Δάφνη παντρεύεται.

To δαχτυλίδι της φωτιάς Επεισόδιο 98
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Η Ηρώ πιέζει ολοένα και περισσότερο τον Στέφανο για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και όταν εκείνος αρνείται, δημιουργείται το πρώτο μεγάλο ρήγμα στη σχέση τους. Ο Πέτρος μαθαίνει πως το τροχαίο δυστύχημα του Αλέξη ήταν προσχεδιασμένο. Ο Ορφέας προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από την Ελευθερία.

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 2
8 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η Ελισάβετ έχει πάθει σοκ με την πρόταση που της έκανε ο Δημήτρης να κάνει «παρέα» σε κάποιον
πλούσιο κύριο, για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα. Η ψευδαίσθηση πως ο Δημήτρης την αγαπάει γκρεμίστηκε σε μια στιγμή. Η Αλίκη μαθαίνει από την τηλεόραση για τον σοβαρό τραυματισμό της Αγάπης και κάνει τα πάντα για να πάρει πληροφορίες, χωρίς αποτέλεσμα. Αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο κι εκεί για πρώτη φορά μετά από είκοσι πέντε χρόνια, στο δωμάτιο της εντατικής, θα αντικρίσει την κόρη της.

Μπρούσκο Επεισόδιο 499
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Ματθαίος εξακολουθεί να κρατάει σε απόσταση την Αναστασία, ενώ αυτή προσπαθεί να τον πλησιάσει. Η Δάφνη αδυνατεί να χαρεί με το περιεχόμενο της διαθήκης του Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους, αφού ανησυχεί για το πώς θα αποκαλύψει στον Μάρκο ότι πλέον η ζωή τους πρόκειται να αλλάξει ολοκληρωτικά.

Μάλιστα, σεφ Επεισόδιο 12
10 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Το διπλανό εστιατόριο ανοίγει σε λίγες μέρες και ο Φίλιππος με την Κίκα ανησυχούν για τον πιθανό ανταγωνισμό. Η Κίκα προτείνει να κάνουν κάποιες αλλαγές στο Chez Phillippe, για να ανανεώσουν το ενδιαφέρον των πελατών. Ο Βασίλης, όπως πάντα, αντιδρά στα καινούρια κόλπα και τα σαμποτάρει...

Δημοσίευση σχολίου

 
Top