Menu
 

Για παιχνίδι παραπληροφόρησης έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος όσον αφορά τον αριθμό των τραυματιών στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη (29/6).
Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, 197 άνθρωποι είχαν την... ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών εκ των οποίων την Τρίτη τραυματίστηκαν 56 αστυνομικοί και τη Δευτέρα άλλοι 82 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Ανάμεσα σε αυτούς και ο αστυνομικός ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να συγκολληθεί το μεσαίο του δάχτυλο αλλά η επέμβαση δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

"Δεν έχει σημασία ότι μπορούσε να πεθάνει ένας άνθρωπος; Αλλά έχει σημασία αν αυτός που θα πεθάνει είναι απλός πολίτης και όχι αν είναι άνθρωπος που χάνει τη ζωή του και εργάζεται για το κράτος;", είπε στη Βουλή ο κ. Λοβέρδος.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας για "μιντιακό κλίμα παραπληροφόρησης", "τηλεφωνήματα για δήθεν εγκλωβισμένους το απόγευμα στο Μετρό, την ώρα που είχαν καταφύγει εκεί κουκουλοφόροι για να ξεκουραστούν", όπως και για "παραπληροφόρηση από συνδικαλιστές της ΝΔ στον ιατρικό χώρο, όπως ο κ. Λουράντος, που έλεγαν ότι πάνε να φέρουν φάρμακα από το φαρμακείο τους για τον κανέναν".

Ο κ. Λοβέρδος μίλησε για τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να μεταφερθούν εγκλωβισμένοι με συρμούς του Μετρό σε άλλο σταθμό για να τους παραλάβουν τα ασθενοφόρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top