Menu
 

Ένας από τους πρωταγωνιστές του βίντεο, ονομαζόμενος Απόστολος Σουκαράς, μίλησε σε τηλεοπτικές εκπομπές. Όπως είπε κρατούσε ένα σίδερο, προκειμένου να προστατευτεί από αναρχικούς, που επιτέθηκαν στον ίδιο και σε συναδέλφους του. Ανέφερε ότι βρίσκονταν εγκλωβισμένοι επί ώρα στην Όθωνος και ζήτησαν από την αστυνομία να τους βοηθήσει.«Το βίντεο δε δείχνει ούτε το πριν ούτε το μετά», είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Απόστολος Σουκαράς, υπάλληλος της ΕΘΕΛ. Αναφερόμενος στον άνθρωπο με το καλυμμένο πρόσωπο, είπε ότι φορούσε γάζα και τη μπλούζα του ως μάσκα γιατί είχε τραυματιστεί.Την εκδοχή αυτή υποστήριξε και ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Αθ.Κοκκαλάκης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για «ομάδα εργαζομένων που ζητούσε προστασία».


Δημοσίευση σχολίου

  1. Ανώνυμος30/6/11, 2:10 μ.μ.

    Ο Απόστολος Σουκαράς είναι μεταξύ άλλων ενεργός blogger και το προφίλ του είναι το εξής:
    http://www.blogger.com/profile/02548425165210095821

    Διακρίνεται το σήμα των Waffen-SS ως φωτογραφία προφίλ πάνω αριστερά. Τα σχόλια περιττεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/11, 4:11 μ.μ.

    σκ@τ@ στους φασιστες
    κουκουλοφοροι γκοτζαμανηδες του παρακρατους,ξεβρακωθηκατε.
    σας μαθαμε πια βρωμολαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/6/11, 9:33 μ.μ.

    Μα καλα, οδηγος της ΕΘΕΛ????
    Τστστστστσ.... Χαλασε και το παρακρατος...
    Παλιοφασιστα να σου σβησει το λεωφορειο μεσα σε ενα ματσο αναρχικους... Να σε δω εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/11, 8:31 μ.μ.

    Εδώ προκύπτουν ορισμένα ερωτηματικά: Αξίζουν για να κλείσουν αυτό το άτομο ή στη φυλακή ή στο τρελλοκομείο για το υπόλοιπο της ζωής του και να κάνει ψυχοθεραπεία με ατελείωτες ποσότητες φαρμάκων:
    1. Προφανώς είναι νεοναζί. Το υποδηλώνει κιόλας ο ίδιος
    2. Προφανώς η στάση του στο βίντεο υποδηλώνει διαταραγμένο άτομο με εγκληματικές τάσεις
    3. Έρχεται σε πλήρη αντίθεση το γεγονός ότι πιθανώς αυτοαποκαλείται εθνικιστής. Εθνικιστής Έλληνας δε μπορεί να είσαι και να λατρεύεις τον Χίτλερ ταυτόχρονα, τη στιγμή που ο Χίτλερ κατέσφαξε και καταδιέλυσε την Ελλάδα το '40 και δεν πλήρωσε φράγκο.
    3. Κρατούσε σίδερο για να προστατευθεί από τι; Δηλαδή στην πιο απλή περίπτωση θα γινόταν δολοφόνος αν το έσκαγε σε κανένα κεφάλι συνταξιούχου ή γυναίκας. Αυτό τον καθιστά επικίνδυνο για την κοινωνία αρχής εξαρχής. Πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη ο εισαγγελέας.
    4. Το πρόσωπο αυτό ενεπλάκη σε φασαρίες και άλλες φορές σύμφωνα με καταγγελίες. Άρα είναι σεσημασμένος ταραξίας.
    5. Προτεινόμενη τιμωρία: Κάθειρξη 5 ετών για παραδειγματισμό στην πτέρυγα αλλοδαπών του Κορυδαλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/11, 8:55 μ.μ.

    Είναι πάντως χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ή κρατική βία και το παρακράτος βασίζονται σε αυτά τα εγκληματικά στοιχεία. Αρκεί να δει κανείς το ιστολόγιο του και με τι ασχολείται ο άνθρωπος: Με βίντεο street fight, λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα. Υποδηλώνουν το φόβο του και φανερώνουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι σε στενό κοινωνικό αδιέξοδο. Στη στενωπό των αντιλήψεων τους και του προσωπικού τους αδιεξόδου ή της ψυχολογικής διαταραχής αυτά τα πρόσωπα αποτελούν τα ιδανικά εργαλεία της εξουσίας έτοιμα για να οπλίσουν τα χέρια τους και να τα βάψουν με το αίμα οποιουδήποτε. Θαρρείς και εξαρτάται η κοινωνία και η πρόοδος από τις ενέργειες τους. Τους παρομοιάζω με τους γκρίζους λύκους της Τουρκίας. Δυστυχώς ίδιο ισχύει και για αρκετά στελέχη των ΜΑΤ. Έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές φορές φωτογραφίες στελεχών των ΜΑΤ με ναζιστικά σύμβολα στα κράνη τους ή βασιλόσημο κλπ. Δυστυχώς ο φασισμός και η βία είναι εργαλείο της εξουσίας και απευθύνεται σε χαμηλής μόρφωσης και κοινωνικού επιπέδου άτομα, με προσωπικά αδιέξοδα και κοινωνική περιθωριοποίηση. Για την ιστορία αναζητήστε τη συνέντευξη του οδηγού του τανκ του πολυτεχνείου (1973)που δημοσιεύθηκε πριν λίγο καιρό και θα καταλάβετε πως σκέπτονται αυτοί οι άνθρωποι. Διδακτική ταινία το "American history X". Η πρόοδος της ανθρωπότητας και του πολιτισμού πάντως δε στηρίχθηκε ποτέ σε κανένα οικονομικοκοινωνικό μοντέλο διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/4/12, 11:42 μ.μ.

    Κι όλο αυτό το βρισίδι γιατι ήταν φασίστας και τόλμησε να διαδηλώσει με τον υπόλοιπο κόσμο! Τα σχόλια...δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top