Menu
 

Η Lady Gaga είναι διάσημη για την εκκεντρική της συμπεριφορά. Κι αυτή η φορά δεν αποτελεί εξαίρεση. Τώρα οι φήμες για τις συνήθειές της στο μπάνιο έρχονται για να τη φέρουν γι’ άλλη μία φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με το προσωπικό σε ξενοδοχείο του Λονδίνου όπου διέμεινε πρόσφατα αναφέρουν ότι γέμισε την μπανιέρα της μ’ ένα περίεργο κόκκινο υλικό υπολείμματα του οποίου παρέμειναν και μετά την αποχώρησή της.
Η καθαρίστρια που ανέλαβε να συμμαζέψει το δωμάτιο της επιμένει ότι η popstar «κάνει μπάνιο σε αίμα ως μέρος λατρείας στον Σατανά». Όπως συμπλήρωσε, ανέφερε το γεγονός στον προϊστάμενό της και της είπε να το βγάλει αυτό από το μυαλό της. Άτομο μέσα από το ξενοδοχείο ανέφερε:: «Όλοι στο προσωπικό πιστεύουν ότι έκανε μπάνιο σ’ αυτό το ‘αίμα’ ή το χρησιμοποίησε στη σκηνή για ένα από τα περίεργα κουστούμια της».
Αυτό το σενάριο θεωρείται και το επικρατέστερο καθώς είναι γνωστό ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια συνηθίζει να βάφεται περίεργα και να ντύνεται ακόμη πιο ιδιόρρυθμα στις συναυλίες της.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top